reklama
Mnie swędziało w okolicy pępka i użyłam kremu do twarzy mojej babci - tłustego, nagietkowego do każdego rodzaju cery Przeszło. Na boli oliwkową ziajkę - nie miałam swojego kremu i musiałam czymś się ratować. Przeszło i do dzisiaj nie swędzi. Morał - im bardziej tłuste kremy tym lepsze.
A ta śmietana??
A ta śmietana??
Śmietana rewelacyjnie poprawia wyniki krwi, jest to sposób sprawdzony i bardzo skuteczny. Mój lekarz go zaleca od czasu gdy ciąży mojej mamy (czyli mnie ), a ona jadła tylko bułki ze śmietaną i miała najlepsze wyniki krwi jakie tylko można mieć. Może mu powiem że to byłam ja
Niezależnie jaka smietana - kwaśna, słodka, jaką kto lubi. Ja uwielbiam kwaśną, wieczorem zjadam zimne ziemniaki jak z obiadu zostaną polane śmietaną, w barze zamawiam śmietanę do frytek i maczam sobie, ale rzeczywiście ostatnio tego zapomniałam i wyniki krwi drastycznie spadły.
I to ja właśnie już kiedyś pisałam o śmietanie :-)
Niezależnie jaka smietana - kwaśna, słodka, jaką kto lubi. Ja uwielbiam kwaśną, wieczorem zjadam zimne ziemniaki jak z obiadu zostaną polane śmietaną, w barze zamawiam śmietanę do frytek i maczam sobie, ale rzeczywiście ostatnio tego zapomniałam i wyniki krwi drastycznie spadły.
I to ja właśnie już kiedyś pisałam o śmietanie :-)
reklama