aldonta
Fanka BB :)
u nas nie pozwalaja wciskac cytryny...........wypiłam i poszłam do wc wcisnac pare kropel na język
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję udanych wizytek. Malina cieszę się z tobą
Tylko powiedziłam lekarzowi że mi brzuchol twardnieje i miewam skurcze jak na miesiączkę i dostałam na to opiernicz że smaruję się kremem na rostępy Powiedział że te kremy NIC nie dają a są tylko probemem ginekologów bo babki masują brzuchy wcierając kremy co pobudza macicę do skurczów. Mam zakaz używania kremu - powiedział że jak mam predyspozycje do rozstępów to mi NIC nie pomoże a jak nie mam to nic nie będzie i że te kremy to lipa i nabijanie kasy koncernom kosmetycznym ze szkodą dla ciężarnych które później mają twardnienia brzucha, stawianie się macicy i skurcze.
lenkaa - wszystko to prawda co piszesz - jak lezałam z Antkiem w 31 tc z dozylną tokolizą zeby zatrzymac przedwczesny porod to nawet brzucha nie wolno bylo dotykac, a co dopiero smarowć kremem.
Dotykanie i gładzenie brzucha powoduje skurcze macicy
wiadomo, te dziewczyny ktore chodzą książkowo - nie mają sie czym martwić..