reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
witajcie:-)

kurcze jak te tygodnie szybko leca ja nie moge:-)

ja wizyte mam 16 lutego,kurde czy was tez tak boli krocze,normalnie jagby mnie ktos tam kopnal:wściekła/y:

Komi, mnie od miesiąca, ale nie tkanki miękkie tylko tak jakby kość...Lekarz stwierdził, że tak może być bo cała miednic sie rozszerza (bolą mnie też biodra).
Dokładnie - tak jakby Cie ktoś kopnął...

Wczoraj byłam na wizycie u lekarki i wszystko jest ok :-) Po zatruciu już ani śladu nie ma, a wyniki badań są idealne. Żelazo bardzo dobre a ostatnio miałam niedobór no i glukoza wyszła idealnie :p Widziałam też Małą na usg, lekarka zachwycała się jej długimi nóżkami i potwierdziła że to napewno dziewczynka :laugh2:

Alis to super że wszystko OK:-):-)
Ja na ostatniej wizycie dostałam clotrimazolum tab. dopochwowe...lekarz powiedział że to na stan zapalny....bo ostatnimi czasy miałam jak to nazwał mój gin upławy- biało-przeźroczysta ciecz na bieliźnie po nocy. Bałam się ze to wody płodowe:-:)wściekła/y:Ale naszczęście nie....:-)

cześć dziewczyny
estrogen to dobrze ze wszystko w porządki
Alis całe szczęście ze zatrucie już minęło a małą ma się dobrze.
jaszczurka ja dostałąm zapalenia jak byłam w 4 miesiącu jak na razie odpukać nic sie nie dzieje ale to jest tak ze moze wrócić bo nasza flora w ciąży jest bardzo osłabiona

cześć dziewczyny
estrogen to dobrze ze wszystko w porządki
Alis całe szczęście ze zatrucie już minęło a małą ma się dobrze.
jaszczurka ja dostałąm zapalenia jak byłam w 4 miesiącu jak na razie odpukać nic sie nie dzieje ale to jest tak ze moze wrócić bo nasza flora w ciąży jest bardzo osłabiona
Tez tak właśnie tłumaczył mi lekarz....Mam nadzieje ze to przejdzie jak najszybciej:wściekła/y:

nic :baffled: i nie wiem co dalej, na szczęście ostatnie badania minimalnie się poprawiły wiec chyba wszystko wraca do normy, obecność leukocytów może świadczyć o infekcji dróg moczowych, ja zażywam urosept i zuwavit

no i po wizycie. Lekarz stwierdzil ze te leukocyty w moczu to pewnie infekcja która mogła się przeniesc z pochwy. Mam leki - Urosept przez tydzien i jakis specyfik - pije się tylko raz i to jednorazowo oczyszcza drogi moczowe. Po tygodniu leków mam zrobic wymaz z moczu (czy cos w tym stylu). Takze normy podane na wynikach badan dotycza także ciąży. A przekroczenie trzeba monitorowac zeby sie infekcja nie rozwinela

reklama
Witam w ten cudowny tłuściutki dzionek!
Dziewczyny moja miednica też woła o pomstę, łupie mnie codziennie i faktycznie jakby mnie porządnie ktoś skopał.

Z moczem też miałam przeboje, brałam Furagin. Jednak bardzo szybko zachorowałam na zapalenie oskrzeli i musiałam brać antybole, więc Furagin mogłam odstawić. Na szczęście przeszło, choć długo to trwało.

Do góry