reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
witajcie:-)

kurcze jak te tygodnie szybko leca ja nie moge:-)

ja wizyte mam 16 lutego,kurde czy was tez tak boli krocze,normalnie jagby mnie ktos tam kopnal:wściekła/y:

Komi, mnie od miesiąca, ale nie tkanki miękkie tylko tak jakby kość...Lekarz stwierdził, że tak może być bo cała miednic sie rozszerza (bolą mnie też biodra).
Dokładnie - tak jakby Cie ktoś kopnął...

Wczoraj byłam na wizycie u lekarki i wszystko jest ok :-) Po zatruciu już ani śladu nie ma, a wyniki badań są idealne. Żelazo bardzo dobre a ostatnio miałam niedobór no i glukoza wyszła idealnie :p Widziałam też Małą na usg, lekarka zachwycała się jej długimi nóżkami i potwierdziła że to napewno dziewczynka :laugh2:

Alis to super że wszystko OK:-):-)
Ja na ostatniej wizycie dostałam clotrimazolum tab. dopochwowe...lekarz powiedział że to na stan zapalny....bo ostatnimi czasy miałam jak to nazwał mój gin upławy- biało-przeźroczysta ciecz na bieliźnie po nocy. Bałam się ze to wody płodowe:-:)wściekła/y:Ale naszczęście nie....:-)

cześć dziewczyny
estrogen to dobrze ze wszystko w porządki
Alis całe szczęście ze zatrucie już minęło a małą ma się dobrze.
jaszczurka ja dostałąm zapalenia jak byłam w 4 miesiącu jak na razie odpukać nic sie nie dzieje ale to jest tak ze moze wrócić bo nasza flora w ciąży jest bardzo osłabiona

cześć dziewczyny
estrogen to dobrze ze wszystko w porządki
Alis całe szczęście ze zatrucie już minęło a małą ma się dobrze.
jaszczurka ja dostałąm zapalenia jak byłam w 4 miesiącu jak na razie odpukać nic sie nie dzieje ale to jest tak ze moze wrócić bo nasza flora w ciąży jest bardzo osłabiona
Tez tak właśnie tłumaczył mi lekarz....Mam nadzieje ze to przejdzie jak najszybciej:wściekła/y:

nic :baffled: i nie wiem co dalej, na szczęście ostatnie badania minimalnie się poprawiły wiec chyba wszystko wraca do normy, obecność leukocytów może świadczyć o infekcji dróg moczowych, ja zażywam urosept i zuwavit

no i po wizycie. Lekarz stwierdzil ze te leukocyty w moczu to pewnie infekcja która mogła się przeniesc z pochwy. Mam leki - Urosept przez tydzien i jakis specyfik - pije się tylko raz i to jednorazowo oczyszcza drogi moczowe. Po tygodniu leków mam zrobic wymaz z moczu (czy cos w tym stylu). Takze normy podane na wynikach badan dotycza także ciąży. A przekroczenie trzeba monitorowac zeby sie infekcja nie rozwinela

reklama
Witam w ten cudowny tłuściutki dzionek!
Dziewczyny moja miednica też woła o pomstę, łupie mnie codziennie i faktycznie jakby mnie porządnie ktoś skopał.

Z moczem też miałam przeboje, brałam Furagin. Jednak bardzo szybko zachorowałam na zapalenie oskrzeli i musiałam brać antybole, więc Furagin mogłam odstawić. Na szczęście przeszło, choć długo to trwało.

Do góry