reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Cieszę się z wszystkich waszych udanych wizyt.
JA dziś byłam na morfologi, sprawdzałam właśnie wyniki i są dobre jak na moje oko hehe.. jedynie w moczu bakterie liczne i nabłonki płaskie, ale nie wiem czy jest sie czym stresować więc czekam do wizyty, do piątku.

Martyna trzymaj się. Ja też mam twardnienie brzucha, nawet jak idę na zakupy na 10 minut, to później muszę przez pół dnia leżec, bo mam non stop twardy brzuch:baffled:, pomimo, że biorę Asmag forte 3 razy dziennie:eek:.

Elwiwas ja mam taki mocz od 4 miesięcy, leczyłam 10 dni furaginem i 10 uroseptem, a teraz Nystatyną, ale nadal wyniki są złe. W zeszłym tyg robiłam mocz na posiew, a wyników nadal nie mam. W labo powiedzieli, że jak jest ok, to wyniki są na drugi dzień, a jak coś tam rośnie, to dłużej. Ja już czekam prawie tydzień:baffled:, więc pewnie mam tam dziadostwa od cholery:angry:.

A dziś mam wizytę u gina o 19.30, to zobaczymy co mi zleci.

Do pisz jak wrócisz z wizyty co i jak mówił lekarz. Ja czekam do piątku i też pewnie będą leki;/

Estragon to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze...zdaj poźniej relacje z wizyty:tak:

Dziękuję wszystkim za miłe słowa...cały czas leże ..niestety znowu moje cisnienie podskoczyło ...kurcze te leki coraz mniej pomagają...oby nie wzrosło do 160 bo wtedy jadę do szpitala
Buziaki

Dziękuję wszystkim za miłe słowa...cały czas leże ..niestety znowu moje cisnienie podskoczyło ...kurcze te leki coraz mniej pomagają...oby nie wzrosło do 160 bo wtedy jadę do szpitala
Buziaki
Martyna trzymaj się jakoś i nie denerwuj...będzie dobrze:)
Chłopaki na pewno chcą jeszcze pobyć w Twoim brzuszku!!!:tak:

reklama
Jaszczurka super, że dzidzia zdrowo rośnie :tak::-D
Katagorka powodzenia na egzaminach :-) Będzie dobrze :tak: Nie stresuj się :tak:
Martyna wypoczywaj :tak: Ja ostatnio znów mam ciśnienie podwyższone :wściekła/y: Czekam do poniedziałkowej wizyty u gin i mam nadzieję, że da mi tylko leki, a nie do szpitala ;-)
Dzisiaj byłam na morfologii i piłam "pyszną" glukozę :sorry: Do teraz ją czuję :tak: Dobrze, że cytrynę mogłam zabrać, ale wiecie co zabrałam największą jaką miałam w domu :-D, a pielęgniarka wcisnęła mi tylko połowę, albo i mniej :eek:
Jutro prawdopodobnie odbiorę wyniki.

Do góry