reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

To wspaniała wiadomość że wszystko jest dobrze ja też mam taki zestaw czyli nospa i magnez i jak narazie jest OK.

Ja też biore te same leki:) ale powiem Wam że przezde mna teraz trudne dni egzaminy itd i aż sie boje żeby to małej nie zaszkodziło tym bardziej że ja wciąż mam zagrożenie przedwczesnym porodem:((((

reklama
Ja też biore te same leki:) ale powiem Wam że przezde mna teraz trudne dni egzaminy itd i aż sie boje żeby to małej nie zaszkodziło tym bardziej że ja wciąż mam zagrożenie przedwczesnym porodem:((((
To nie wiem - musisz się jakoś zmobilizowaźć i nie stresować,wiem że łatwo się mówi ale musisz myśleć o maluszku. A zzobaczysz że egzaminy też ci dobrze pójdą...tak więc wiecej optymizmy a wyjdzie wam to na dobre;-)

oj staram sie bardzo naprawde nie denerwować ale to są same ustne egzaminy oj zobaczymy mam nadzieję że razem z malutką sobie damy radę:) pozdr

Jaszczurka super że z maluszkiem dobrze i skurcze okazały się niegroźne:tak:

Ja będę miała ktg bardziej ze względu na zbadanie miarowości bicia serduszka bo gdy tylko położę się u gina aby sprawdzić serduszko to tak się kręci, że rytm ucieka... na usg to samo... mały kręciuszek

w pierwszej ciąży też ktg miałam robione dopiero w szpitalu i nie odczuwałam braku opieki... skoro wszystko jest w porządku to nie ma potrzeby podłączania na każdej wizycie

no właśnie z tym KTG, to ja myślałam, ze to się robi, jak coś jest nie tak, a mój gin powiedział, że od 31 t.c. będe chodziła na ktg, że on wszystkie swoje pacjentki wysyła :confused:

jaszczurka ciesze się z u Was wszystko w porządku a zestaw leków to chyba większość z nas ma ten sam ja go łykam już od 2 miesięcy a no-spe od 9 tygodnia.
katagorka sadze ze egzaminatorzy bieda wyrozumiali i dacie sobie rade trzymam kciuki za was Dziewuszki

jaszczurka, fornetka, nie tylko Wy, ja tez na magnezie jadę, nospę sobie darowałam, ale ostatnio chciałam sprawdzić, czy nadal będą te skurcze i ze 3 dni nie brałam magnezu, to czułam się ok, tylko często ciągnął brzuch tak w dół:-(

I już po...wczorajsza wizyta okazała się szcześliwa....Skurcze okazały się powodem nerwowej sesji...:-(Muszę brać nospe i magnez 3 razy dziennie...i na tym koniec...:-)Co do Wojtusia... to rośnie jak na drożdzach...mały wg Usg ma 29 tygodni...o dwa tygodnie więcej- i jest taki śliczny :-):-):-)
Gratuluję...super że wszystko w porządku.:tak:
Tak wogóle to witam!:-)
U mnie niestety zaczął się okres leżenia i odpoczywania...moje ciśnienie zaczęło wariować na szczęście już jest ok. ale miałam już jechać do szpitala do tego te bóle brzucha i twrdnienie...:no:
teraz jadę na nospie 3 razy dziennie oby tylko nie trafić do szpitala:baffled:
Pozdrawiam

reklama
Do góry