katagorka20
Fanka BB :)
To wspaniała wiadomość że wszystko jest dobrze ja też mam taki zestaw czyli nospa i magnez i jak narazie jest OK.
Ja też biore te same leki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wspaniała wiadomość że wszystko jest dobrze ja też mam taki zestaw czyli nospa i magnez i jak narazie jest OK.
To nie wiem - musisz się jakoś zmobilizowaźć i nie stresować,wiem że łatwo się mówi ale musisz myśleć o maluszku. A zzobaczysz że egzaminy też ci dobrze pójdą...tak więc wiecej optymizmy a wyjdzie wam to na dobre;-)Ja też biore te same lekiale powiem Wam że przezde mna teraz trudne dni egzaminy itd i aż sie boje żeby to małej nie zaszkodziło tym bardziej że ja wciąż mam zagrożenie przedwczesnym porodem
(((
Gratuluję...super że wszystko w porządku.I już po...wczorajsza wizyta okazała się szcześliwa....Skurcze okazały się powodem nerwowej sesji...:-(Muszę brać nospe i magnez 3 razy dziennie...i na tym koniec...:-)Co do Wojtusia... to rośnie jak na drożdzach...mały wg Usg ma 29 tygodni...o dwa tygodnie więcej- i jest taki śliczny :-):-):-)