reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
to u mnie też się wiele różni z OM 9 maj, z USG 16 maj, z drugiego USG 18 maj, potem znowu 16 maj, a potem synuś był malutki- jakby o 2 tygodnie mniejszy, ale na to nie kazał już patrzeć,
krewetka szykuj się na poród w pełnię- 28 kwiecień:tak:

Krewetka alez masz zachcianki:-)... ja urodziłam Emilke w piątek popołudniu więc leżałam przez weekend...
a teraz poproszę o poród około 5 maja... tylko nie wiem co na to mój syneczek

Jaszczurka po wizycie zapraszam do nas podzielic sie wrażeniami...
ja wizytę mam dopiero 19 lutego i juz też nie mogę się doczekać... będzie pierwsze ktg...

to u mnie też się wiele różni z OM 9 maj, z USG 16 maj, z drugiego USG 18 maj, potem znowu 16 maj, a potem synuś był malutki- jakby o 2 tygodnie mniejszy, ale na to nie kazał już patrzeć,
krewetka szykuj się na poród w pełnię- 28 kwiecień:tak:

Ja chciałabym juz mieć swojego robaczka na swoje urodziny - mam 29 kwietnia ale to byłoby lekkie przegięcie mając termin na 18 maja. Uhm..

Hey baby boomki ....czy brałyscie cos przeciwbolowego na żęba np oprócz apapu......dzis jestem po kanałowym i tak mi zeba wyszarpała stoma że teraz umieram.........a apap na zęba.....słabo cos działa....

reklama
Krewetka alez masz zachcianki:-)... ja urodziłam Emilke w piątek popołudniu więc leżałam przez weekend...
a teraz poproszę o poród około 5 maja... tylko nie wiem co na to mój syneczek

Jaszczurka po wizycie zapraszam do nas podzielic sie wrażeniami...
ja wizytę mam dopiero 19 lutego i juz też nie mogę się doczekać... będzie pierwsze ktg...
A kiedy robi się pierwsze ktg???kurcze aż głupio pytać!!!ale nie wiem.

Do góry