Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Estragon - pojechany ten twóje lekarz, że hej!
I ja mam własnie ten problem - wlasnie zmieniam lekarza. Na dziś umówiona jestem na usg (100 pln) no pani w recepcjki mnie pyta, czy chce tylko usg , czy też wizyte (bo wizyta/badanie to kolejne 100 PLN). No więc nie wiem o co kaman - zapisałam sie w końcu tylko na usg - ale nie wiem - czy to znaczy, że tylko wykona badanie i nic nie skomentuje???? i każe na omówienie umówic się na wizytę....????
cholera - troche dziwne to wszystko, macie jakies doświadczenia w takim temacie?
to Wam współczuję dziewczyny takich rzeczy u lekarza
i jeszcze takie ceny. ja jeżdzę do Poznania i płacę 70 zł za badania i usg
no dokłądnie ja się nastawiałam na cenę 150 zł ale z tego co się orientuję to kobiety w ciązy mają zawsze niższą cenę więc pewnie normalnie to 100 bierze ten lekarz. poza tym ja jestem meeega zadowolona, bo lekarz nie jest pazerny na pieniądze i wysyła mnie tak raz na1-2 miesiace na wizytę do szpitala za któa w ogóle nie płacę :-)Aga - to Ty naprawdę szczęściara jesteś :-) no i aż dziw , ze mozna spotkać takie ceny w Poznaniu, który przecież do najtańszych miast nie należy