reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

iwi ja mam identyczną sytuację, tzn jak byłam ostatnio, to miałam liczne bakterie, lekarz przepisał mi furagin, który brałam 10 dni no i po zakończeniu kuracji znów miałam liczne bakterie. Teraz miałam posiew z pochwy- 35 zł i pewnie będzie celowany konkretny antybiotyk. Ja liczby bakterii nie mam podawanych.
Malina gratulacje!!!:happy2:

reklama
Dziewczyny - ja polecam Femisept Uro - wyciąg z żurawiny w tabletkach, całkiem bezpieczny dla kobiet w ciąży, ja biorę 2 X dziennie i siki "jak marzenie" hihihi - a miałam spore problemy z bakteriami

Malina gratuluję córeczki :-) Dobrze, że mała w końcu pokazała co ma między nóżkami, bo inaczej nie dałabyś jej spokoju ;-)

Miałam... Ile tych bakterii??Powinna byc liczba. Posiew robi sie powyzej 1000.
Mi przy 450 kazali pic ziolka, urosept i zurawine. Pomoglo

U mnie tak jak u Estragon, żadnej liczby nie ma. Od 2 miesiecy łykam Urosept, podjadam suszoną zurawinke, a bakterie znów są:-(
w poniedziałek ide do lekarza u którego bylam oststnio(rodzinny+gin=2 w 1:), chcial widziec moje wyniki. A w środę do mojej ginekolog...
Ze to człowiek ie może miec głowy bez zmartwień:no:????????????

malina gratuluje!!!!!!!!!!!

to gdzie te fotki z USG?????????

pochwal sie:-)

hmmmmm to jak u ciebie bylo ze syneka tu nagle corka:confused::confused::confused:

malina gratuluje!!!!!!!!!!!

to gdzie te fotki z USG?????????

pochwal sie:-)

hmmmmm to jak u ciebie bylo ze syneka tu nagle corka:confused::confused::confused:

Wielkie dzieki za gratulacje! bardzo bardzo się cieszę, przede wszytskim z tego, że bobo jest zdrowe i pięknie rośnie, i o czywiście też że wreszcie wiem
no widzisz, z ta płcią - to ewidentnie babka w 13 tc sie pomyliła, coś co odstawało wcale nie było pisiorem lecz wargą sromową... dziś te wargi były tak mocno widoczne jak na zdjęciu dodanym przez nataliak
co do fotek, mam film na płytce ale niekumata jestem i nie wiem gdzie i jak go umieścić, jak połapię się co i jak to wkleję - a w ogóle to ten film trwa ze 40 minut więc straszliwie duuuży jest

reklama
malina GRATULACJE!! znowu masz pole do popisu z zakupami - tym razem dla dziewczynki :-)

iwi ja jakiś czas temu miałam problem z bakteriami w moczu.. nie wiem co dokładnie było w wynikach bo one są bezpośrednio przypinane do karty w klinice.. lekarz przepisał mi wtedy augmentin (antybiotyk) + wit.C + nospa forte.. do tego codziennie miałam jeść coś z żurawiną (kisiel, herbata, suszone owoce, kefir, jogurt itd itp) - po tej kuracji problem zniknął po tygodniu

Do góry