reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty lekarskie, wyniki badan, zdjęcia z usg, płeć

reklama
Juz po wizycie, dopiero do domu dotałam. Misialka 16 cm, waga 385.....wszystko ok i bułeczki nadal są :))) ah mogłabym tak ogladac Dzidzialka cały dzień, a lekarz ma nowa aparaturę, widac bosko ale jeszcze nie nagrywa więc może kiedys....

Mam pytanie do dziewczyn którym lekarz powiedział że mają krótką szyjkę-jaka jest właściwa jej długość a jaką wy macie???
Ja całą noc nie spałam tylko o tym myślałam...a z rana dostałam jakiejś kolki w lewym boku i już się wystraszyłam...

Mam pytanie do dziewczyn którym lekarz powiedział że mają krótką szyjkę-jaka jest właściwa jej długość a jaką wy macie???
Ja całą noc nie spałam tylko o tym myślałam...a z rana dostałam jakiejś kolki w lewym boku i już się wystraszyłam...
ja ci nie pomoge w tym ale wiem i ze ze skrocona szyjka da sie przenosic ciaze:tak:takze uwazaj na siebie i nie foruj sie a napewno bedzie dobrze,noi najwazniejsze nie denerwowac sie bo maluszek to czuje

Ja nie wiem jak dokładnie jest z tymi szwami,nie interesowałam się tym wcześniej ale mój gin mówił że jeśli się nie zmieni albo jeszcze bardziej skróci to trzeba będzie założyć szew - to jest na nfz, ale mówił też o tym o czym pisze Agnieszka ze można założyć taki krążek i on jest faktycznie płatny- u mojego gin kosztuje 200zł. Więc gdyby było coś nie tak to mogę wybrać:-:)no:
Tylko różnica polega na tym,że szew zakładają Ci w szpitalu pod znieczuleniem ogólnym i zostajesz w tym szpitalu,bo krwawi sie trochę,a krążek zakłada się na wizycie u ginekologa i obywa się bez szpitala.

Komi, Shyangel, Julita, Anusiak gratuluję poznania płci:tak::-).
Po wczorajszej wizycie nadal kompletnie nic nie wiem. Zmieniam lekarza.:wściekła/y:Nie dośc, że weszłam około 1 w nocy:no:, to w gabinecie byałm 10 minut, oglądnął wyniki, zalecił nowe i tyle!! O usg nic nie wspomniał, więc połówkowe przeszło mi koło nosa, bo po Nowym Roku będzie już za późno. Nawet macanka nie było!!! Nie wiem jak wygląda moja szyjka (jak byłam u innego lekarza, to stwierził, że jest miękka), czy jest wszystko ok. Szlag mnie trafi zaraz. Właśnie szukam jakiegoś konkretnego lekarza. Dzwoniłam już do LuxMedu i na 5 stycznia mają termin, ale zwykłe usg 2d 150 zł+ wizyta u lekarza 120 zł i wychodzi prawie 300 zł, a gdzie do tego badania??? Mam dośc. Wczoraj wracałam do domu z płaczem\:baffled:

reklama
Dziewczyny gratuluję poznanych płci :-D, ale macie super :-)
Estragon a Twój lekarz chyba jakiś nienormalny: dosyć, że tak późno Cię przyjął, to jeszcze badań nie porobił :dry: Zmień na innego jak najszybciej ;-)

Do góry