reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści ze szpitala - bez komentarzy

reklama
Hej. Poszłam koło 19ej odwiedzić Emmę przed nocą i dostałam ją na ponad godzinę na kangurowanie:-D. Ale super uczucie, chyba nie zasnę z wrażenia, bo się nie spodziewałam takiej niespodzianki:-D

wow wspaniale!!! Cudownie!!!! Musi być silna dziewczynka, bo Lusię dopiero wczoraj w ogóle mi dali na minutkę.

O 14:30 mam umówione pierwsze spotkanie z położną i laktatorem, potem kolejne co 3 godziny z 5cio godziną przerwą w nocy i staramy się zdobyć mleczko dla Emci:tak:

Bo wiedzą, żeś Ty Matka-Wariata, jeszcze być zawinęła małą pod pachę i dała dyla ze szpitala ;)

Chyba coś w tym jest. 2 studentów mnie goniło jak o niej dobę po cc latałam :D

Mamy pierwsze 7ml mleczka dla Emmy!!!:-D:-D całkiem niezła średnia na dwa cycki, ale to w końcu pierwsze ściąganie :-D;-)
Wieczorkiem mam ją znów dostać na "kangurka" :-)

Kobieto to jest świetny wynik! Ja z pierwszych 2 sesji nie miałam nic a z kolejnych 2 w sumie 5 ml!!!

Dziewczyny wieści od Zovitki:) Czuje się dobrze, dostaje leki na wątrobę i ma robione KTG tak więc czuje się pewniej niż w domu:) Chciałaby tam zostać już do porodu bo w domu tylko leży a tam mając opiekę pozwala sobie na spacery po korytarzu:) Uściski dla wszystkich foremek:)

reklama
Dziewczyny wieści od Zovitki:) Czuje się dobrze, dostaje leki na wątrobę i ma robione KTG tak więc czuje się pewniej niż w domu:) Chciałaby tam zostać już do porodu bo w domu tylko leży a tam mając opiekę pozwala sobie na spacery po korytarzu:) Uściski dla wszystkich foremek:)

Do góry