reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro... który tydzień? Jak się trzymasz?Witam Was ja od wczoraj leżę w szpitalu, ciąża martwa dziś przyjęłam 2 tabletki Arthrotec i czekam
Ogólnie 8 ale ciąża była martwa już od 6 jakoś daje rade ale jest ciężkoBardzo mi przykro... który tydzień? Jak się trzymasz?
Witam od wczoraj leze w szpitalu ciąża zatrzymana. Podczas badania na samolocie akurat poroniłam ( 11 tc) , pani doktor wyjela płód. Dostalam tabletki z tego wszystkiego nawet nie pamiętam ich nazwy. Dzisiaj rano mialam robione usg lekarz moeil ze jeszcze są jakieś pozostałości usłyszałam że 18 mm znowu dostalam 4 tabletki. Pierwszy raz poroniłam nie wiem jak to jest. Jutro znowu mam mieć robione US i decyzją czy dalej tabletki czy zabieg. Już sama nie wiem meczy mnie to wszystko najchętniej bym powiedziala zeby zrobili ki ten zabieg i wypuścili do domu. Czy ktoś wie jak jest po tabletkach czy one coś pomogą czy lepiej powiedziec jutro ze by zrobili zabieg?
Mi podali tabletki 8 grudnia wieczorem, rano zrobili usg i nie oczyściłam się. Skończyło się na zabiegu 9 grudnia w południe...Witam od wczoraj leze w szpitalu ciąża zatrzymana. Podczas badania na samolocie akurat poroniłam ( 11 tc) , pani doktor wyjela płód. Dostalam tabletki z tego wszystkiego nawet nie pamiętam ich nazwy. Dzisiaj rano mialam robione usg lekarz moeil ze jeszcze są jakieś pozostałości usłyszałam że 18 mm znowu dostalam 4 tabletki. Pierwszy raz poroniłam nie wiem jak to jest. Jutro znowu mam mieć robione US i decyzją czy dalej tabletki czy zabieg. Już sama nie wiem meczy mnie to wszystko najchętniej bym powiedziala zeby zrobili ki ten zabieg i wypuścili do domu. Czy ktoś wie jak jest po tabletkach czy one coś pomogą czy lepiej powiedziec jutro ze by zrobili zabieg?
Bardzo współczuję Ci straty...
Mi podali tabletki wczoraj rani i dzisiaj rano zobaczymy jutro co pokaże usg. Mam nadzieję że obejdzie się bez zabieguMi podali tabletki 8 grudnia wieczorem, rano zrobili usg i nie oczyściłam się. Skończyło się na zabiegu 9 grudnia w południe...
Bardzo współczuję Ci straty...
Dla mnie najgorsze było to czekanie na zabieg... Chciałam żeby jak najszybciej było po wszystkim, żebym mogła wrócić do domu... Kilka razy pytali mnie czy chce pochować płód... Jeśli bym chciała to dali mi kubeczek na "lapanie skrzepów"... Okrutna trauma... Z samego zabiegu pamiętam tylko, że się położyłam, podali mi głupiego Jasia i potem ktoś mnie obudził, że schodzimy z fotela na łóżko. Od razu się ocknelam... Wypisali mnie do domu po 2 h. Krwawiłam jeszcze parę dni. Lekarka kazała mi jak najwięcej leżeć przez 5 dni, a potem powoli wracać do aktywności.Mi podali tabletki wczoraj rani i dzisiaj rano zobaczymy jutro co pokaże usg. Mam nadzieję że obejdzie się bez zabiegu
Wlasnie dzisiaj stwierdziłam że mimo iż strasznie wręcz panicznie boję się zabiegu to chce żeby mi go zrobili abym w końcu mogla wyjsc do domu. No ale zobaczymy rano co zadecyduje lekarz.Dla mnie najgorsze było to czekanie na zabieg... Chciałam żeby jak najszybciej było po wszystkim, żebym mogła wrócić do domu... Kilka razy pytali mnie czy chce pochować płód... Jeśli bym chciała to dali mi kubeczek na "lapanie skrzepów"... Okrutna trauma... Z samego zabiegu pamiętam tylko, że się położyłam, podali mi głupiego Jasia i potem ktoś mnie obudził, że schodzimy z fotela na łóżko. Od razu się ocknelam... Wypisali mnie do domu po 2 h. Krwawiłam jeszcze parę dni. Lekarka kazała mi jak najwięcej leżeć przez 5 dni, a potem powoli wracać do aktywności.
Cześć. 8+5 ciaza zatrzymana na etapie 6 tygodnia. 4 dzień przyjmuje Arthtrorec w domu (łącznie 10 tabletek), wystąpiły tylko plamienia. Jutro usg. Na co się nastawiać?
reklama
Anuszka272
Moderator
Boję się że nameczą mnie tabletkami a i tak skończy się zabiegiem
Ostatnia edycja:
Podziel się: