reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się [emoji3]

reklama
Hej wszystkim! Jestem Patrycja :) Mieszkam w województwie zachodniopomorskim, w miasteczku pod Szczecinem. Mam 23 lata, mam 18 miesięcznego synka, a teraz jestem w 16 tc. :-) :)Według OM termin wypada na 19 kwietnia, a według USG 16 kwietnia. ;)

Ostatnia edycja:
Ja chyba ten wątek przeoczyłam wiec nadrabiam :)
Jestem mama 10 letniej pannicy a teraz w drugiej ciąży spodziewamy sie chłopca. Termin mamy na 1.04 wiec mogę urodzic i w marcu ale z tym to nigdy nie wiadomo. Jestem z Warszawy, mam 40 lat, ciąża najcudowniejsza niespodzianka ;-)

Hej. Witam sie dopiero teraz poniewaz do tej pory bałam sie głosno mówic o ciąży i cieszyc nią. Wiele lat staran za nami, na szczescie sie udało i oby teraz juz tylko szczesliwe chwile nas czekaly. Na połowkowych okazalo sie ze w brzuszku siedzi synek :) termin z Om na 07-04 z prenatalnych na 03-04 a z połówkowych na 31-03.

Cześć dziewczyny miło Was wszystkie " poznać " , ja mam 35 lat mieszkam w Holandi ,pochodzę z Katowic ale przed wyjazdem mieszkałam 4 lata w Oświęcimiu i gdybym miała wrócić do Polski to właśnie tam :) 28.05.2016 urodziłam w 19/20 tyg Piotrusia , niestety mój cudny chłopczyk był za mały by go ratować i tak przeżywszy 1,5 godzinki został moim aniołkiem , obecnie jestem w ciąży z córeczką :) mam troszkę kiepska sytuację ponieważ mój partner niestety nie rozumie mnie , mam szew więc muszę leżeć , nie mogę liczyć na niego , ale mam ukochaną siostre która gotuje mi obiadki i codziennie mi przynosi , jemu oddałam pierścionek , ciąża to trudny okres na podejmowanie takich decyzji ale niestety kompletnie się nie rozumiemy :( i moja dziewczynka jest dla mnie najważniejsza . Trzymam za Was wszystkie kciuki , i życzę spokojnej ciąży każdej z osobna :) juz niewiele nam zostało :) pozdrawiam Was wszystkie mamuśki :)

Cześć dziewczyny miło Was wszystkie " poznać " , ja mam 35 lat mieszkam w Holandi ,pochodzę z Katowic ale przed wyjazdem mieszkałam 4 lata w Oświęcimiu i gdybym miała wrócić do Polski to właśnie tam :) 28.05.2016 urodziłam w 19/20 tyg Piotrusia , niestety mój cudny chłopczyk był za mały by go ratować i tak przeżywszy 1,5 godzinki został moim aniołkiem , obecnie jestem w ciąży z córeczką :) mam troszkę kiepska sytuację ponieważ mój partner niestety nie rozumie mnie , mam szew więc muszę leżeć , nie mogę liczyć na niego , ale mam ukochaną siostre która gotuje mi obiadki i codziennie mi przynosi , jemu oddałam pierścionek , ciąża to trudny okres na podejmowanie takich decyzji ale niestety kompletnie się nie rozumiemy :( i moja dziewczynka jest dla mnie najważniejsza . Trzymam za Was wszystkie kciuki , i życzę spokojnej ciąży każdej z osobna :) juz niewiele nam zostało :) pozdrawiam Was wszystkie mamuśki :)
Cześć. Odzywaj się na naszych wątkach to pogadamy trochę. Jak ci źle możesz się pozalic.
Sprawa z narzeczonym kiepska ale niedługo twoje życie nabierze sensu. Taka mała istotka to skarb :)

Cześć. Odzywaj się na naszych wątkach to pogadamy trochę. Jak ci źle możesz się pozalic.
Sprawa z narzeczonym kiepska ale niedługo twoje życie nabierze sensu. Taka mała istotka to skarb :)
Dziękuję Magda bardzo , to miło z Twojej strony , właśnie dodaje mi sił , choć nie jest łatwo bo ja muszę lecieć mam szew i modlę się by już chociaż był styczeń , a najlepiej to już koniec marca hehe , my kobiety jesteśmy silne :) przykro tylko czasem jak się czyta czy słyszy od koleżanek jakie mają wsparcie oczywiście nie ja jedna jestem w takiej dziwnej i trudnej sytuacji , są znacznie gorsze przypadki , ale przez hormony czasem się użalam nad moim losem hehe , dużo by tu opowiadać , mimo wszystko staram się być silna , tak naprawdę myślę że sama jestem sobie winna bo w gruncie rzeczy widziały galy co brały jak to się mówi ale niestety niektóre kobiety są naiwne jeśli chodzi o mężczyzn i ja najwyraźniej do nich należę :) trzeba to jakoś przetrwać :)

reklama
Cześć ja też jakoś przegapiłam ten wątek :) jestem z lubuskiego mam na imię Liwia mam 24 lata jestem mężatką od 3 lat. W zeszłym roku poronilam pierwszą ciążę w 10 tygodniu obecnie jestem w 20 tygodniu spodziewamy się synka mąż (30lat) jest bardzo szczęśliwy ja oczywiście też :):)

Do góry