reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przedstawmy się [emoji3]

reklama
Wypadałoby się i tutaj przedstawić.
Mam na imię Agnieszka. Mam 27 lat. To moja 3 ciąża z terminem na 18 kwietnia. Z poprzedniej ciąży mam wspaniałego synka z 20 września 2017.
Jestem po cc i pewnie czeka mnie kolejne.
(mamy tabelkę?)

Mam na imię Agnieszka. Mam 27 lat. To moja 3 ciąża z terminem na 18 kwietnia. Z poprzedniej ciąży mam wspaniałego synka z 20 września 2017.
(mamy tabelkę?)

Ja mam synka z 2 września 2017 a teraz tez na 18 kwiecień, będziemy szły łeb w łeb [emoji16]

(mamy tabelkę?)

Dziewczyny na grupie już wiedzą? [emoji85] ostatnio mam mało czasu i słabo tam zaglądam ‍♀️

Hej dziewczyny jestem Kasia 29lat z okolic Rzeszowa . To jest moja 4 ciąża ostatnia poroniona w maju . Mam dwoje dzieci syna 6 lat i córkę 4 ( niepelnosprawna ) więc teraz podwójny strach by było dzieciątko zdrowe i donosić . Więc od wizyty do wizyty ;)

Część! Ania, 31 lat na chwilę obecną wg om 14 tydzień i jestem już po prenatalnych, które wyszły bardzo ładnie więc uznałam że pora się przywitać :) jest to moja 3 ciąża, natomiast dwie poprzednie niestety zakończone poronieniem na wczesnym etapie, tutaj wierzę że to ta która zakończy się wymarzonym maleństwem :) jeżeli Pan doktor ma rację będzie dziewuszka. Pozdrawiam wszystkie Mamy!

reklama
Do góry