reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wieści ze szpitala - bez komentarzy

reklama
Hej. Poszłam koło 19ej odwiedzić Emmę przed nocą i dostałam ją na ponad godzinę na kangurowanie:-D. Ale super uczucie, chyba nie zasnę z wrażenia, bo się nie spodziewałam takiej niespodzianki:-D

wow wspaniale!!! Cudownie!!!! Musi być silna dziewczynka, bo Lusię dopiero wczoraj w ogóle mi dali na minutkę.

O 14:30 mam umówione pierwsze spotkanie z położną i laktatorem, potem kolejne co 3 godziny z 5cio godziną przerwą w nocy i staramy się zdobyć mleczko dla Emci:tak:

Bo wiedzą, żeś Ty Matka-Wariata, jeszcze być zawinęła małą pod pachę i dała dyla ze szpitala ;)

Chyba coś w tym jest. 2 studentów mnie goniło jak o niej dobę po cc latałam :D

Mamy pierwsze 7ml mleczka dla Emmy!!!:-D:-D całkiem niezła średnia na dwa cycki, ale to w końcu pierwsze ściąganie :-D;-)
Wieczorkiem mam ją znów dostać na "kangurka" :-)

Kobieto to jest świetny wynik! Ja z pierwszych 2 sesji nie miałam nic a z kolejnych 2 w sumie 5 ml!!!

Dziewczyny wieści od Zovitki:) Czuje się dobrze, dostaje leki na wątrobę i ma robione KTG tak więc czuje się pewniej niż w domu:) Chciałaby tam zostać już do porodu bo w domu tylko leży a tam mając opiekę pozwala sobie na spacery po korytarzu:) Uściski dla wszystkich foremek:)

reklama
Dziewczyny wieści od Zovitki:) Czuje się dobrze, dostaje leki na wątrobę i ma robione KTG tak więc czuje się pewniej niż w domu:) Chciałaby tam zostać już do porodu bo w domu tylko leży a tam mając opiekę pozwala sobie na spacery po korytarzu:) Uściski dla wszystkich foremek:)

Do góry