reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dzisiaj dostałam od cioci super fotelik do samochodu i to w sumie sprawiło że mam już chyba wszystko.

reklama
Ja nie mam jeszcze przewijaka bo nie moge sie zdecydowac jaki kolor.

Załączniki

• NAKLADAKA-ZIEL.jpg
    NAKLADAKA-ZIEL.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 39
  • duzyzag04 (1).jpg
    duzyzag04 (1).jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 46
a na ten przewijak to nie będziesz zakładać prześcieradełka? bo jeśli tak, to w sumie kolor samego przewijaka to chyba nie będzie miał aż tak dużego znaczenia ;-)
a z tych to też zielony mi się podoba - uniwersalny jest :tak:

Ja mam walizkę na kółkach a w niej rzeczy do porodu i dla mnie do szpitala. żeby nie było problemu jakby mi się akcja zatrzymała i wyladowałabym na patologi. I torbę na potem, ale musze ją przepakowac, bo mąż mi zrobił w niej bałagan wczoraj :baffled:.

Faktycznie nie pomyślałam o prześcieradełku. Ten zielony ładniejszy ale tak srednio pasuje bo pokoik w fioletowo-różowej kolorystyce. Jak sie urodzi chłopak to będzie problem:-p:-p:-p a ponoc zawsze taka niespodzianka moze sie zdarzyc.

Ja na przewijak kładłam pieluche tetrową, jak się ubrudziła nie było problemu. A znajoma miała pokrowiec i co jakis czas musiała pedem go prac, żeby jej wysechł jak najszybciej.

Musze znaleźc przewijak...

No i szyję niezbednik, bardzo powoli mi idzie :dry:. A jeszcze ochraniaczy nie wykończyłam. No i musze sprawdzic które przescieradełka pasuja do kołyski, bo ona nietypowa. Ale materac do niej juz mam, wprawdzie pokrowiec wyszedł mi i mamie ciut przyduzy, ale trudno.

ja mam dwa prześcieradełka z gumką na przewijak, więc z praniem nie będzie problemu ;-):tak:
AdiLea - no to skoro cały pokoik w takiej tonacji jest to przewijak ten drugi pasowałby ;-)
Kluliczku - Ty tylko szyjesz i szyjesz i końca nie widać :-)

reklama
Kluliczku podziwiam Twoje zdolnosci. Ja nawet z przyszyciem guzika mam problem:dry:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry