reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja mam jedna pościel z glucka i wydaje sie byc fajna - mi udało się trafic na egzemplarz gdzie mozna wyjąć wypełnienie z poszewki ochraniacza - druga planuję kupić z feretti - tam jest ochraniacz na pewno wyjmowany z poszewki.
a rożek mam z feretti, z usztywnieniem, które też sie wyjmuje, więc rożek uprałam bez tego usztywnienia :tak: tylko że ten rożek jest na rzepy, a chyba faktycznie fajniejszy byłby wiązany ;-)

Strasznie podoba mi sie pościel feretti z króliczkami. Ale jeszcze nie kupiłam. Wychodze z załaozenia ze mała pierwszy miesiac prześpi w rożku, ewentualnie pod jakimś kocykiem.

A jak ceratkę na materac zainstalować? po prostu pod prześcieradło? Dla mnie to dziwne trochę, bo tyle zachodu z tymi materacami, żeby oddychały itd a potem ceratę się na to ładuję......sama nie wiem!!!!!!!!!

Marylion ja zadnej ceraty nie miałam i nie mam teraz.. Nigdy nie miałam przesikanego wyrka gdy Jula była mała... teraz gdy spi juz bez pampersa to mam taki podkład z apteki -napewno lepszy niz cerata...
jezeli koniecznie chcesz to pod przescieradło daj.. ale ja bym sobie odpusciła w koncu tetry nie bedziesz uzywała tylko pampersy

ja żadnej ceraty nie mam :blink: bo jak dzidzia jest w pampersie to i tak nic nie przecieka, poza tym zawinięta jest w rożek albo w kocyk, ma jeszcze śpiochy, body itd. więc niebezpieczeństwo poplamienia materaca jast naprawdę znikome. Poza tym chyba wiele z nas ma materace ze zdejmowaną poszewką?
a jak już bardzo ktoś chce to można włożyć podkład na przewijak pod prześcieradło w miejscu gdzie dzidzia ma pupkę i chyba wystarczy.

Tak sie zastanawiam czy te ceratka bedzie miala jakis wplyw na dzialanie monitora oddechu?

reklama
AdiLea - nie mam pojęcia :no:

chyba dziś skończę torbę pakować, może to jakoś wpłynie na to żeby mój mały lokator w końcu sie wyprowadził z brzucha :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry