- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja mam jedna pościel z glucka i wydaje sie byc fajna - mi udało się trafic na egzemplarz gdzie mozna wyjąć wypełnienie z poszewki ochraniacza - druga planuję kupić z feretti - tam jest ochraniacz na pewno wyjmowany z poszewki.
a rożek mam z feretti, z usztywnieniem, które też sie wyjmuje, więc rożek uprałam bez tego usztywnienia tylko że ten rożek jest na rzepy, a chyba faktycznie fajniejszy byłby wiązany ;-)
a rożek mam z feretti, z usztywnieniem, które też sie wyjmuje, więc rożek uprałam bez tego usztywnienia tylko że ten rożek jest na rzepy, a chyba faktycznie fajniejszy byłby wiązany ;-)
marylion74
Zadomowiona(y)
A jak ceratkę na materac zainstalować? po prostu pod prześcieradło? Dla mnie to dziwne trochę, bo tyle zachodu z tymi materacami, żeby oddychały itd a potem ceratę się na to ładuję......sama nie wiem!!!!!!!!!
Ja mam coś takiego: SUPER OCHRANIACZ NA MATERAC 130x70 (518367985) - Aukcje internetowe Allegro
Marylion ja zadnej ceraty nie miałam i nie mam teraz.. Nigdy nie miałam przesikanego wyrka gdy Jula była mała... teraz gdy spi juz bez pampersa to mam taki podkład z apteki -napewno lepszy niz cerata...
jezeli koniecznie chcesz to pod przescieradło daj.. ale ja bym sobie odpusciła w koncu tetry nie bedziesz uzywała tylko pampersy
jezeli koniecznie chcesz to pod przescieradło daj.. ale ja bym sobie odpusciła w koncu tetry nie bedziesz uzywała tylko pampersy
marylion74
Zadomowiona(y)
Masz rację Madzia, ja jakoś do tego nie miałam przekonania, więc nie założę
ja żadnej ceraty nie mam bo jak dzidzia jest w pampersie to i tak nic nie przecieka, poza tym zawinięta jest w rożek albo w kocyk, ma jeszcze śpiochy, body itd. więc niebezpieczeństwo poplamienia materaca jast naprawdę znikome. Poza tym chyba wiele z nas ma materace ze zdejmowaną poszewką?
a jak już bardzo ktoś chce to można włożyć podkład na przewijak pod prześcieradło w miejscu gdzie dzidzia ma pupkę i chyba wystarczy.
a jak już bardzo ktoś chce to można włożyć podkład na przewijak pod prześcieradło w miejscu gdzie dzidzia ma pupkę i chyba wystarczy.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
AdiLea - nie mam pojęcia
chyba dziś skończę torbę pakować, może to jakoś wpłynie na to żeby mój mały lokator w końcu sie wyprowadził z brzucha
chyba dziś skończę torbę pakować, może to jakoś wpłynie na to żeby mój mały lokator w końcu sie wyprowadził z brzucha
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.