reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my zużyte pampki szczególnie te z kupką wkładaliśmy do woreczka foliowego (siatki) i po całym dniu albo przy okazji wyjścia na spacer wyrzucaliśmy je. Paklanek używaliśmy poza domem bo one idą jak woda na początku. Potem jak maluszek robi jedną kupkę dziennie to co innego.

reklama
Ja pakwoałam w zwykłe woreczki i do kosza który i tak raz dziennie jest wynoszony... Na specjalny kosz szkoda kasy lepiej cos dziecku za ta forse kupic...

dokładnie wolę coś dzieciom kupić niż specjalny kosz. A po drugie nie miałabym gdzie go postawić.

melody - koleżanka ma własnie ten kosz - ale Oni dostali go w prezencie... no ale bardzo sobie go chwali :tak:
mój mąż wygrał na licytacji za 15 zeta z AngelCare, używany - jakoś 100 zeta mnie nie szczypie, żeby je wydawać na kosz.... a ten używany w sumie wygląda jak nowy - i tak worki tylko trzeba nowe dokupywać, a jeden worek dostaliśmy gratis ;-) a paklanki też mam, bo wcześniej się w nie zaopatrzyłam :tak:

U nas pieluchy do zwyłego kosza, zasiusiane samotnie, tylko zwiniete, zakupkane w paklankach.

Przyszedł rożek, nie jestem zadowolona, specjalnie dokupiłam usztywniany, a w tym ta mata kokosowa ma grubośc papieru i nic nie daje, zdecydowanie nie o to mi chodziło. Sam rozek sliczny, ale teraz musze wykombinowac usztywnienie, czyli najprawdopodobniej przeszukac dom za nim...

....no coz mi tez kasy szkoda na wydatki typu "specjalny kosz" dlatego pytałam, zebyscie cosik doradziły:tak:Wszystko jak zwykle wyjdzie w praniu.... ale zanim do tego dojdzie człowiek sie zastanawia nad takimi głupotkami.

ja specjalnego kosza nie kupuje nie ma sensu wydawac kasy.. ale te woreczki kupię!! a już myslalam ze mam wszystko ;-)
dzis znowu zakupy i kupilam stanik do karmienia jednak z Canpola bardzo miekki i wygodny, osłonki silikonowe na piersi, termometr elektroniczny, taką szczoteczke do zabkow i dekoracje naklejki puchatka i tygryska do pokoju malej:-):tak:
A że byłam z mamą to mala ma kolejną czapeczkę i fajnego rampersika na lato bo była promocja:tak:

Jakie osłonki sa najlepsze? Ja nie moge sie zdecydowac czy kupic te z aventu czy z chicco.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry