marylion74
Zadomowiona(y)
Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja nie chce cewnika!!!ja sie boje!!!!:------(
I nie dość , że tam wszystko będzie bolała to jeszcze jakaś rura będzie tam siedziała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja nie chce cewnika!!!ja sie boje!!!!:------(
mnie rodzice mówili, że to zależy od wielkości otworu w smoczku, i że czasem kilka trzeba zepsuć zanim się uda-właściwa dziura:-)...mnie tylko przeraża cena tych prób...no u nas na szkole rodzenia dzisiaj właśnie położna tłumaczyła, że ssanie przez butelke jest zupełnie różne od ssania cycka i tak naprawde nie ma butelki ze smoczkiem, która może symulować odpowiednio ssanie tak by go nie zaburzać (często sie podobno zdarza, że dziecko jak zobaczy jak łatwo sie pije z butelki nie chce ssać poźniej z cycka)
;-)