reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kasiu ja dostałam recepte na spirytus w szpitalu takze sie nie martw..

Jesli chodzi o majtki to jednak proponuje Ci te siatkowe bo po pierwsze sa przewiewniejsze a po drugie mozna je bnisko załozyc a nie tak jak te jednorazowe- pampersiakiz fryzeliny co przy cesarce ma znaczenie....

Kosmetyki mam mieszane... bo i z oliatum i nivea i pampersa

Wiecie co pępek noworodka mnie przeraża :szok::szok::szok: ja nie wiem czy będę potrafiła się nim zająć. Osłabia mnie tak jak temat cewnika. Fobię mam :szok::szok::szok:
EDIT: wczoraj mój mężuś odebrał wózek (roan model marita) ze sklepu. Jesteśmy bardzo zadowoleni!!! Babcia też ;), dziadek marudzi że za wysoki. To się z niego śmiałam że rączkę można regulować a poza tym i tak będzie z nim spacerował dumny jak paw :)))

Ostatnia edycja:
u nas zawsze po prodzie naturalnym tez...nei wiem czy to norma ogolna czy tylko u nas...

Cewnik zawsze tylko przy cesarce. Przy naturalnym nieeee ;-)
No chyba, że coś się szczególnego dzieje, ale to raczej w wyjątkowych przypadkach jak mama np. po porodzie nie potrafi moczu oddać. Tak przynajmniej u nas to wygląda.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry