reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W rożku nie da się przypiąc maluszka do fotelika wiec u mnie będzie kombinezon.

reklama
Ja kombinezonik mam, fajną czpunie i chusteczkę/szaliczek ale pojęcia nie mam w co ubrać dziecko pod spód :baffled:. Chyba sobie jeszcze czegoś poszukam na allegro :-(

Kombinezonik mam po synku ale niestety taki z wkładanymi nóżkami a nie śpiworek. Nie wiem czy dam rade go założyć dziecku:szok: Mam od wózka gongolkę, którą da się przypiąć pasami ... ze szpitalamamy może 2 km więc myślałam żeby w tej gondolce i wtedy mogłabym w rożku kocykach itd. ale już sama nie wiem bo jak będzie ślisko to rzeczywiście lepiej przypiąć maleństwo.

ja normalnie ubieram - bodziaki, na to pół śpiochy (takie cienkie) i mam takie cieplutkie, grubsze śpiochy no i kombinezonik :tak:
ja kombinezonik też mam z nóżkami, ale nie widzę problemu w tym żadnego - on się akurat fajnie rozsuwa na całej długości ;-)
a, no i czapeczka jeszcze do tego :-)

Ostatnia edycja:
body z długim , kaftanik spiochy skarpety, sweterek czapka ewentyalnie jescze półspiochy gdyby zimno było kombinezon z nozkami zaden problemubrac boi i tak nogi sie podkurcza ) czapa i szalik- chusteczka i kocyk

obowiazkowo fotelik a nie gondolka z wozka i zaden rozek to w koncu styczen i ie niesiesz dziecka na rekach do domu nawet jakby wozkiem jechac to za zimno na rozek. musi byc kombinezon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nio ja też tak myślę jak Madzia Mam kombinezonik z nóżkami ale fajnie się rozsuwa:tak: a w autku to koniecznie fotelik! no chyba że gondolka jest przystosowana do jazdy w autku( z tego co wiem pare firm ma takie z pasami)ale ja jednak wole fotelik!:tak: Przypne pasami przykryje kocykiem i mam jeszcze takie okrycie na fotelik więc zalezy jak zimno bedzie..
ale szalika nie mam dla malej:szok: jaki najlepszy z polarku?... a już myslalam ze mam wszystko to jednak nie;-)

body na długi rękaw, kaftanik, śpiochy, kombinezon z nóżkami odpinany na całej długości, czapka i skarpetki. Fotelik i do przykrycia jeszcze gruby koc.

Ja mam spakowane body z dlugim, kaftanik i spiochy. Kombinezon mam taki ze jest "torba" ale mozna przepiac zamek i sa dwi nozki. Ale pod spod wkladam jeszcze pajacyk z cienkiego polarku. Jakos boje sie ze kombinezon na kaftanik to moze byc malo. Michasia jakos tez nigdy nie przegrzalam.. No i w fotelik oczywiscie...
Wszystko lezy w reklamowce w lozeczku i juz tatusiowi pokazane gdzie...

reklama
troszkę zmieniając temat- przypadkowo znalazłam ciekawe staniki do karmienia, gdzie obwód jest do regulowania, wydaje mi się że to ciekawy pomysł...:tak:
Wrap 'N Snap -

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry