wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Mamjakty dzięki!!!Też tak zrobie bo jak znowu pójdę do apteki to mi wcisną nie wiadomo co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się z Mamjakty. Sama też kupiłam Bephanten (bo na sutki) i Linomag (ale maść - bo polecali w szkole rodzenia). A Sudocrem będę używać, jak już będą odparzenia, bo w szkole rodzenia mówili, że on jest za mocny na stosowanie jako profilaktyka (choć znam mamuśki, które stosowały go na co dzień).anik - na sutki bepanthen, można go też u dziecka używać - na ulotce jest napisane, że można używac po każdej zmianie pieluchy można go tez używac przy różnych otarciach i pęknięciach skóry - więc chyba fajny się wydaje. Ja kupiła tez linomag - zobaczymy co lepiej się sprawdzi ;-) a sudocrem to zalecane jest żeby użyć jak juz jest cos nie tak ;-) ja na razie go nie kupowałam.