reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja jeszcze nic nie mam upranego ani uprasowanego...remont nadal trwa a mnie nosi po kątach z nerwow...bo ja nie zdaze z tym wszytskim!!!

A ja się pochwalę - moja pierwsza pralka z dzieciowymi ciuszkami już wyschła i... prasuje się sama! To znaczy mój kochany mąż z własnej i nieprzymuszonej woli wymyślił sobie, że będzie się uczył prasowania i codziennie będzie prasował przez godzinę z zegarkiem w ręku, a ja mam mu tylko pranie dostarczać. Pół suszarki już dzisiaj wyprasował, jutro ciąg dalszy. Fajnie mam, czyż nie? :-D:-D

No to już zaczęłam się pakować. Szczerze mówiąc czuję się teraz spokojniejsza :tak:
tez bym sie chciala juz spakowac...chyba by mnie uspokoilo jakbym juz wszytsko miala gotowe....torbe do szpitala, lozeczko w pokoju i wanienke w lazience...a ja nic...:-:)-(
Pół suszarki już dzisiaj wyprasował, jutro ciąg dalszy. Fajnie mam, czyż nie? :-D:-D
o rany:szok:
skad ty go wzielas?:rofl2:
moj maz chyba nie do konca zdaje sobie sprawe z tego ile czasu zostalo i raczej srednio reaguje na wszystkie dzieciece ubranka itp...trzyma sie daleka z rezerwą:crazy:
Strasznie dużo tych rzeczy:szok::szok:
a no duzo ja albo spakuje sie w dwie albo zakupie jedna wielgachną i jakby co powiem "no przeciez mam jedną" :tak:

Melulu a gdzie sprzedają takie fajne egzemplarze? Pozazdrościć :sorry: Mój małż bez proszenia nic nie zrobi - wszystko trzeba mu palcem pokazać :no:
Marylion mam nadzieję, że zmieszczę się w jedną - mam taką dużą sportową może wystarczy. A jak nie to wrzucę coś jeszcze do plecaka i ... w drogę :-p

Ja dopiero dziś proszek kupiłam, żeby poprać ciuszki...ale jeszcze suszarka by mię przydała bo nie bardzo mam gdzie wieszać:tak: jutro zabieram się za pranie:-)

Dzisiaj zmusiłam mężulka do pomocy przy segregacji rozmiarów. Dobrze zrobiłam bo tak mnie to strasznie zmęczyło, że musiałam później poleżeć i odpocząć. Przyszły tatuś miał okazję się zaznajomić co nasze dzieciątko będzie nosić :-). Jak kiedyś pisałam dostałam fajny spadek po chrześniaku. Stan ciuszków jest bardzo różny, część też jest po kimś. Ale pomoc doceniam i jestem bardzo wdzięczna. Liczę też na rodzinkę że mi szafę dzieciątka odświeży :-p:-p:-p:-p wstrętna materialistka ze mnie :sorry::sorry::sorry:.

Mam pytanie o fotelik samochodowy, które dla maluchów są zazwyczaj w przedziale wagowym od 0 do 13 kg. Ile dzidziuś ma miesięcy kiedy waży 13 kg??? Temat jest mi zupełnie nowy :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry