reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
haha jaki kask hihihihihi nie moge no !
i jaka cena 97 zlotych! i sa tylko 3 sztuki jeszcze dostepne z 14 wystawionych...kupujemy???

no to upadnij hahaha dzieki temu twoje dzidzi jak upadnie na glowe to krzywda mu sie nie stanie...a ten widok szkarba zaiwaniajacego w domu w takim kasku...bezcenny hahahaha ludziska maja pomysla!

Znajomej bardzo sprawdził się taki kask, tylko innej firmy. No ale jej syn miał olbrzymia tendencję to zaliczania głowkowań wszelakich - zderzeń ze sciana, spadków ze wszyskiego co się da, poslizgów z upadkiem na głowę (nie wiem jak on to robił). Po założeniu szwów po spotkaniu z kaloryferem kupili cos takiego i byli zachwyceni :-p.

Chyba dla nadopiekuńczych mam ten kask:-D a zwróciłyście uwagę ile ludzi go kupiło? Aż dziwne...

Ostatnia edycja:
ale się uśmiałam z tym kaskiem, choć fakt, ze dla dzieci z dyspraksją ruchową(mikrouszkodzenie mózgu powodujące "niezdarność")może być przydatne, ale dla większości Mam to raczej kupa śmiechu;)Mi ten śmiech bardzo się dziś przydał:)

reklama
hej Babki! Macie juz spakowaną któraś torbę do szpitala? Ja czekam na 1 grudnia (pensję) i kupuje ostatnie drobiazgi i się pakuje. Musze to w 1 tygodniu grudnia zrobic bo inaczej nie zaznam spokoju......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry