reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja na pewno jonsona nie kupię bo mnie uczuliła oliwka więc wolę z Maluszkiem nie ryzykować
Co do cumelków to kupiłam z tommee tippee 2 szt w opakowaniu 0-3

Ceratkę również kupiłam...gdzieś wyczytałam ze warto...zobaczymy...

reklama
No właśnie najzwyklejsze Oilatum z parafiną (bez żadnych kombinacji przeciwświądowych z jakimiś bajeranckimi dodatkami) dodane do kąpieli pozwala nie stosować nic do nawilżania po kąpieli. Dlatego można sobie odpuścić jakieś olejki i inne pierdółki na początek.

Celinko tak skórka na początku jest sucha i wszędzie się łuszczy ale potem już robi się super.
Oilatum nie kupuje chyba że coś zacznie się dziać niedobrego to wtedy tak.

Ceratkę też warto położyć na materac w razie jakby z pampersa coś przeciekło. Bo wiadomo różnie z tym bywa.

a ja zasiadlam do allegro i robie wielkie zakupy...maz mnie zabije ihihihi ale tutaj mozna kupic wszytsko nie wychodzac z domu...a ja nie mam sily latac po sklepach...i roznice cenowe sa jednak spore...

No właśnie najzwyklejsze Oilatum z parafiną (bez żadnych kombinacji przeciwświądowych z jakimiś bajeranckimi dodatkami) dodane do kąpieli pozwala nie stosować nic do nawilżania po kąpieli. Dlatego można sobie odpuścić jakieś olejki i inne pierdółki na początek.

Też tak słyszałam, że Oilatum najlepsze i nie trzeba oliwki. Poza tym po oliwce czasem dzieci ponoć zbyt bardzo się pocą i rozgrzewają.

Ja tez sie bardzo przekonalam do zakupow "online" i jestem bardzo zadowolona.ja wszystko kupuje na ebayu UK.kupilam wozek,grajaca karuzele na lozeczko,zestaw poscieli dolozeczka i jeszcze sie czaje zeby cos kupic...Emilka T masz racje z tymi cenami jest olbrzymia roznica i taaaakie okazje:tak:

U nas najlepiej sprawdzala sie zwykla parafina i tez nie smarowalam codziennie, chociaz nie byl na nic uczulony. Oilatum wcale nie kupowalam bo to chyba 4 lata temu byla to jakas nowinka.
A myslismy mydelkiem Johnsona lawendowym..

reklama
ja na razie tylko przegladam allegro hahaha ale mi tyyyle czsu na tym samym przegladaniu zeszlo...teraz doszlam do wniosku ze musze przejrzec sprzedawcow bo jak zamowie od jednego to razem mi to wysla i zaoszczedze na kostzach wysylki...wiec tak sobie szukam czego chce...np aktualnie szukam rozka i nie moge sie zdecydowac (z usztywnieniem czy bez? wiekszy rozmiar czy ten mniejszy 70x70?) wlaze na inne przedmioty tego sprzedajacego i patrze co ma jeszcze w ofercie...
zdziwilam sie ze tutaj mozna kupic wszytsko łącznie z siateczkowymi jednorazowymi majtkami poporodowymi i to na sztuki itd i postanowilam ze zasiade jutro na powaznie i sklece jakies zamowienie bo trzeba mi jeszcze troszke rzeczy na wyprawke do szpitala z karty wyprawkowej ktora dostalam od poloznej.
jutro moge podrzucic linki produktow ktore wybralam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry