reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja mam rożek dla małej z AMY z wkładem kokosowym ale można go wyciągnąc i jest raczej duży! KLAUDIA Gratuluję wozeczka!!jaki kolorek?? My wczoraj też zamówiliśmy wózeczek! jestem już spokojniejsza!! można go odebrać w sklepie po porodzie:) Jest to Mutsy 4 Rider kolorek bordowy na pompowanych kołach

reklama
Kasiu dokładnie człowiek spokojniejszy jak wie że coś już zamówione i będzie na niego czekać a nie że musi później gonić szukać..nie wiadomo kiedy..i gdzie
Wózek będzie koloru zielono- czarny.
Co do rożka to mam z usztywnieniem i bez. zobaczymy który bardziej się przyda :tak:

Ja już na wózek czekam 7 tygodni:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Także już nie jestem spokojna:no:
Ale nie martwcie się, takie rzeczy nie zdarzają się w Polsce.
Wszystkie dziewczyny mieszkające w Anglii, pamiętajcie: omijajcie sklep Two Left Feet z daleka:no:

A tak poza tym kupiłam dziś mojemu synusiowi 2 smoczki, są słodziutkie:)))
Closer to Nature® Pure Soother

Jejku dziewczyny ale się narobiłam!!!pokoik urządzony, rzeczy poprane i poprasowane, tylko pościel i ręczniki zostały. Chyba juz wszystko mam, oprócz niektórych kosmetyków aptecznych.

a właśnie, odnośnie smoczków, to jakie polecacie? bo są różne.... żółte, takie bezbarwne, są płaskie, okrągłe - które są lepsze? :confused:

ja polecam silikonowe- przezroczyste kupiłam tym razem z nuka na próbe.. miałam z aventu i były ok tylko jak jula sie zaczeła slinic to dostała wokół ust alergii kontaktowej.... zastanawiam sie na tym z tonny cos tam (seria od butelek) sa min takie jak smoczki butelkowe ale sama nie wiem mam nadziekje ze prawie wcale sie nie przyda Julka miała sporadycznie i tylko do 8 mies

ja kupiłam silikonowy z nuka. Oliwia tylko tego tolerowała zobaczymy czy teraz też będzie potrzebny.

Ja na razie nie kupuję smoczka. Zobaczymy, jakie będę miała dziecko, może da radę bez :-) W razie czego tatuś podjedzie do pierwszego z brzegu sklepu czy apteki i kupi :-) Tak samo, jak butelki.

Ja kupiłam 2 z Aventu takie 0-3 mies. silikonowe są białe z misiami:) wolałabym żeby nie były konieczne dla małej bo ja sama nie mogłam rozstać sie z moim smokiem ojj długooo

reklama
Kiedys oglądalam jakis program o smoczkach. Mowili w nim, ze najlepiej kupic silikonowy i to taki, zeby nie byl dopasowany do buzi dziecka- zeby dziecko musialo sie troche wysilic przy gryzieniu- wtedy lepiej rozwija sie zgryz. Najlepszy jest podobno taki prost, okragly ksztalt, a nie anatomiczny.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry