reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No tez prawda, ja ostatnio stałam jak cielę przy półce z pościelami i zastanawiałam się które wybrać, bawełnę czy flanelę? Wzięłam bawełnę i nie wiem czy dobrze zrobiłam

Elka2808 - ważne, żeby to była 100% bawełna, bez sztucznych dodatkow :tak:

Kurczę, właśnie sobie uświadomiłam, że nie wiem, gdzie jest rożek po synku :-( Ubranka już wszystkie przejrzałam, za wyjątkiem wózka i fotelika - wszystkie sprzęty też - i go nie było... Jutro poprosze męża by przywiózł mi z pracy wózek (z braku miejsca w naszym poprzednim mieszkaniu, trzymaliśmy go w magazynie w firmie, w której pracuje mąż) - może w gondolce leży...?

Aga ale poszalałas z iloscią pieluch i ręczniczków.. Nie bedziesz uzywac pampersów?? Tetry mam z 15 szt (10 nowych)Co do sexu to potem mało kiedy sie chce... cud ze zaszłam w ciaze drui raz Bogu dzieki ze od pierwszego strzału bo inaczejpewnie Julka musiałaby czekac długo na rodzenstwo;-)

Aga ale poszalałas z iloscią pieluch i ręczniczków...

przesadziłam ?
kurczaki .... tak czułam, że chyba mnie ponioisło, ale miałam wewnętrzną obawę, ze jak będę miała mniej to się będę wkurzała, że wciąż muszę prać :sorry2:
ręcznika nowego Młodziak nie dostanie przez najbliże 5 lat ;-)

Nie bedziesz uzywac pampersów??

oczywiście, że będę.
chyba jednak moje ekologiczne podejście do życia jest mocno ograniczone :zawstydzona/y:

Tetry mam z 15 szt (10 nowych)

ja miałam kupić 15, maksymalnie 20 ....
no i mam 30.
najwyżej wykorzystam jako szmatki do sprzątania ;-)
kupiłam takie fajne, podwójnie tkane ;-)

reklama
Aga masz racje fajnie sie sprzata pieluchami- moj do mycia auta lubi bo miekie
co do reczników to młoda teraz dostała wiekszy taki metr na metr ale tez z kapturkiem a trak cały czas jescze dzidziusiowe. Ostatnio te 2 mniejhsze dla PADIngtona juz odłozyłam;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry