Kurcze Madzia masz rację u mnie się kurzy juz od 7 miesięcy bo nam się go nie chciało składac a przeniesliśmy Jowi na nowe łóżko i stare tak zostało jak stało.. musze go tylko troche odkurzyc i podnieść materac wyżej ale przesądna nie jestem... przynajmniej nie będzie sie już mój mąż męczył ze skałdaniem...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
A u mnie się okazało ,że nie mam łóżeczka :-(miałam takie używane od kuzyna ale jak zaczeliśmy je dzisiaj skręcać to wyszło, że jest w stanie tragicznym i nic sie nie trzyma kupy więc z rana muszę się wybrac po nowe:-)
mamjakty
styczniówka 2009
ja na razie będę go tam trzymać na stałe (to znaczy Wy macie ten przewijak jakoś przymocowany? bo ja tylko tak nałożyłam go na łóżeczko ), potem jak dziecko podrośnie i będzie już "fikać" to go zdejmę żeby nie kopało w niego i przypadkiem nie uderzyło się
klaudia011
Fanka BB :)
Kolejne moje dziwne pytanie z serii banalnych - czy przewijak na łóżeczko można trzymać tam na stałe, czy zakłada się go tylko na czas przewijania? Mam na myśli przewijak w takim stylu:
Ja mam położony..w sumie jest coś do przymocowywania ale sama nie wiem czy jest na razie potrzeba żeby to robić!
aga_q
TRZYNASTEGO :)
mój przewijak jest troszkę dłuższy niż szerokość łóżeczka.
w komplecie ma takie ograniczniki, które się montuje od spodu - w ten sposób zapobiega się jego przesunięciu.
póki co jest na łóżeczku i trzeba wbić te ograniczniki.
wydaje mi się, że tak będzie na stałe - ale jeśli się nie sprawdzi to go przeniosę na szafkę, albo coś innego wymyślimy :-)
w komplecie ma takie ograniczniki, które się montuje od spodu - w ten sposób zapobiega się jego przesunięciu.
póki co jest na łóżeczku i trzeba wbić te ograniczniki.
wydaje mi się, że tak będzie na stałe - ale jeśli się nie sprawdzi to go przeniosę na szafkę, albo coś innego wymyślimy :-)
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Aga_q mam taka samą kolorystykę w pokoju małej, podobna pościel tylko z kaczuchą, ściany pomarańczowe i podobne mebelki.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.