reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

'Wątek wyprawkowy - do domu i szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój przewijak jest troszkę dłuższy niż szerokość łóżeczka.
w komplecie ma takie ograniczniki, które się montuje od spodu - w ten sposób zapobiega się jego przesunięciu.
póki co jest na łóżeczku i trzeba wbić te ograniczniki.
wydaje mi się, że tak będzie na stałe - ale jeśli się nie sprawdzi to go przeniosę na szafkę, albo coś innego wymyślimy :-)
Tez mam taki przewijak z ogranicznikami, po ich założeniu przewijak ani drgnie, więc jest bezpiecznie.

reklama
Aga_q mam taka samą kolorystykę w pokoju małej, podobna pościel tylko z kaczuchą, ściany pomarańczowe i podobne mebelki.

:-D:-D:-D:-D:-D

to nasza sypialnia.
Mama moja się pytała czy z okazji Maleńtasa planujemy zmianę tapety na jakąś spokojniejszą, ale zaprzeczyłam. tak jest wesoło.
Ta pościel jest bardzo fajna :tak:
jak Młody będzie mógł spać sam w pokoju to go przeniesiemy i coś bardziej męskiego mu zrobimy :tak:

Ja jestem w trakcie szykowania kącika dla małej bo też musimy się pomieścić w jednym pokoiku, łóżeczko juz złożone i ubrane, czekam jeszcze na komodę i półkę:happy: i dywanik różowy:-p:-Daaaaa nie mam przewijaka ale chyba się zmobilizuję i kupie..położe go na komodę no chyba że nie bedzie pasował to wówczas na łóżeczko- zobaczymy..:tak:

Dziewczyny, a ja się tak zastanawiam :confused:, w czym przywieziecie swojego dzidziusia do domu? Chodzi mi o to, czy w jakimś rożku lub kocyku czy też śpiworku? Bo ja się tak zastanawiam czy w kocyku i rożku to mozna jakoś przypiąć w foteliku samochodowym???:confused::confused:
Bo nie mam pojęcia:zawstydzona/y:, a kombinezon mam za duży na taką kruszynkę bo 68 dostałam od koleżanki.

to tylko kombinezon i fotelik i tyle , bo kilka lat temu rożek był obowiazkowy ?

reklama
ja przewijak będę trzymała normalnie na łóżeczku. dzidzia na początku jest taka malutka że i tak będzie ciągle tylko w górnej jego części. z tego co zaobserwowałam u siostry to przewijak używała tylko na początku, jak dzidzia była mała. a później to tak naprawdę przewija się gdzieś na kanapie, tak wygodniej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry