reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja tez zwyklej jednorazowki... Mezowi sie boja powierzyc zeby mi czegos nie odcial przypadkiem
hahaha Może ujawnia sie jakieś talenty artystycznemoze lepiej niech nic nie wydzierguje....już się boję żeby przypadkiem wszytsko na swoim miejscu zostało jak on się do dzieła zabierze
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Hehehhehe Ja już kiedyś pisałam, że nie ufam mężowemu w tej kwestii Wole mieć nierówno , nieładnie ale wszystko na swoim miejscu
Hehehhehe Ja już kiedyś pisałam, że nie ufam mężowemu w tej kwestii Wole mieć nierówno , nieładnie ale wszystko na swoim miejscu
Zgadzam się z Toba Agatko!!!
to ja mam jeszcze pytanie z tym wietrzeniempiszecie o drugim dniu a co z tymi odchodami połogowymi, jeśli nie korzystamy wtedy z bieliznyjakos nie umiem sobie tego wyobrazić....Sorki za to pytanie może to dla Was banalne ale dla mnie niestety nie....w ogole nie wyobrazam sobie tego wietrzenia w szpitalu....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
to ja mam jeszcze pytanie z tym wietrzeniempiszecie o drugim dniu a co z tymi odchodami połogowymi, jeśli nie korzystamy wtedy z bieliznyjakos nie umiem sobie tego wyobrazić....Sorki za to pytanie może to dla Was banalne ale dla mnie niestety nie....w ogole nie wyobrazam sobie tego wietrzenia w szpitalu....
Podpisuję się pod tym pytaniem
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja sobie kupiłam takie podkłady na łóżko - jak do przewijania :
SUPER CHŁONNE PODKŁADY do PRZEWIJANIA Hartmann (480080609) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER CHŁONNE PODKŁADY do PRZEWIJANIA Hartmann (480080609) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
pytia
Fanka BB :)
Dziewczyny, to przychodzi jakoś samoistnie, choć faktycznie może trudno to sobie wyobrazić wcześniej. Na prześcieradle łóżka są jeszcze dodatkowe nakładki - takie mini prześcieradełka pod tyłeczkiem, w razie czego. Ale te podkłady są na tyle szerokie i chłonne, że raczej nie ma problemu z "wyciekami". Ja w większości leżałam na pleckach, z nogami zgiętymi w kolanach, dzięki czemu właśnie dobrze się wszystko wietrzy. I oczywiście przykryta kołderką. Jedyny problem to wyprawa do WC, jak np. koleżanka z sali ma akurat odwiedziny No ale zawsze można albo przeczekać, a ja się nie da, to pod kołderką założyć majtki na ten czas. Ale naprawdę rana mniej boli, jak nie używa sie bielizny przez te pierwsze dni. Można sie przyzwyczaić, to nie jest takie straszne.