reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mama listopadowa u lekarza!

Filwinka my zaczęliśmy trzy miesiąxce po porodzie. Mnie nic nie bolało. Ale wiem że niektórych to boli. Moja koleżanka miała tam jakąś gulkę i dostała maść. Ale skoro twojk lekarz nic nie zauważył to może ci przejzie.

Dziewczyny jak byłam na wizycie kontrolnej u gin i chcialam zrobić cytologię to powiedziała mi ze jak się karmi to się tego badania nie robi bo głupoty wychodzą. Mam poczekać aż dostanę chociaż dwa okresy i przyjść. A wy kiedy robiłyście bo ja ostatnio 1,5 roku temu.

Ostatnia edycja:
reklama
aga111 dla mnie lekarz powiedzial to samo. Ja robię cytologię dwa razy w roku, jestem w grupie ryzyka dlatego tak często. Wystarczy raz w roku się skontrolować.

Ja bylam dzisiaj, ale karmie butelka ;-) Normalnie w polsce co roku robi sie badania. Jezeli komus przyjdzie do glowy robic cytoligie w UK to odradzam, jak mi wsadzila metal i rozszezyla to takiego rozwarcia przy porodzie nie mialam :szok: i jakas szczotka szorowala w srodku :baffled:

adas13 w USA robia tak samo:baffled:, ja mialam robiona cytologie 6 tygodni po porodzie na popologowej wizycie, karmie piersia i nic mi gin nie mowila ze moga wyjsc dziwaczne wyniki.

Aneta23 trzymamy kciuki, uszy do gory, bedzie dobrze.

A ja z innej beczki. Chyba na tym watki pisalyscie ze juz niktore mamuski @ dostaly. Ja takiej prawdziwej jeszcze nie mialam, ale co kilka dni ma lekkutkie, minimalne plamienie. Trwa 1-2 dni, kilka dni przerwy i od nowa i tak jest od prawie 3 tygodni. Czy wy tez tak mialyscie zanim przyszla konkretna @? Dodam ze karmie tylko piersia bez dokarmiania. Przy pierwszym dziecku dostalam dopiero 9 miesiecy po porodzie a teraz nie wiem co to oznacza, nie wiem cz isc z tym do lekarza? Nic mnie przy tym nie boli...

Jestem mamą 5 miesięcznej MArysi po porodzie długo krwawiłam pózniej przez 2 miesiące nie miałam miesiączki teraz mija już34 dni i od ostatniej miesiączki i nic,czy to normalne?(przed ciąża miałam co 28 do 30 dni)

reklama
Do góry