reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
zonka chyba przesadziła, że to waga rocznego dziecka... z tego co widzę, większość naszych dzieci tak waży. pięknie rośnie!

Też sie zdziwiłam jak mi to powiedziała :-) ale po Miki widać, że już mniej przybiera, bo teraz w ciągu miesiąca tylko 200g a jeszcze nie danwo tyle było w tydzień

zonka dziwne rzeczy mowi ta lekarka, moja lekarka jak tym miał lskończone 6 m-cy i wazył 8 kg to powiedziała, ze waga idealna jak na ten "wiek";-)

reklama
a no to prawie tak samo :-) ja gdzies czytalam ze od okolo 5 miesiaca dziecu juz nie tyja po 1kg na miesiac a po ok 0,5 kg no i moj maly faktycznie ksiazkowo te 0,5kg przybral, co lekarze to opinie jak dziecku nic nie dolega to nie ma co patrzec, czy za gruby czy za chudy

Do góry