reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
kurcze to jest masakra, za każdym razem krzyczę na siebie w myslach, "dlaczego akurat 4.piętro " :angry: :-D niech już zaczną chodzic te nasze szkraby, choc wtedy podejrzewam, że juz przy 1.piętrze będzie " mamusia nóżki bolą, weź na rączki " :-D siłownia nam niepotrzebna, ale jak tak dalej pójdzie to całkiem znikniemy :-D

Dziewczynki pięknaaa waga! :))

Ja tam 'tylko' śmigam na 3 pietro... bicepsy są :)
bra - kolezanka z 4 wlasnie tak nosila coreczke, tylko bylo slychac 'mamusiu nozki bola..' a ona ..''no kochanie ostatnie pieterko sama, sama dasz rade '' ... :-D

agacio - Zosia jest cycowa i prawie nic poza mleczkiem nie je - mozolnie się uczymy, ale nam to kiepsko wychodzi:sorry2:
a co do piętra zamieszkania, to chętnie się zamienię na 1, bo ja tez śmigam na 3 i to z gondolą na ramieniu (stelaż zostaje na korytarzu). Ale już wymiękam, bo wczoraj budził mnie w nocy ból kręgosłupa:baffled:. Chyba bedę musiała zostawiac cały wózek na półpiętrze, ale boję się, że któregoś dnia go tam nie zastanę:szok:

ładnie dziewczyny karmicie swoje pociechy:-)

u nas na wizycie było ważenie- w "chorobowych "czasach juniorek dość mało przybrał, obecnie waży tylko 9,085.Kruszynka moja slodka, z gondolką to jakby ważył 30kg się wydaje:-D na szczęście piętra nie ma do pokonania,ale 11 schodków z ogrodu do wejścia(bo dom jest na górce).

reklama
Do góry