reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
kurcze to jest masakra, za każdym razem krzyczę na siebie w myslach, "dlaczego akurat 4.piętro " :angry: :-D niech już zaczną chodzic te nasze szkraby, choc wtedy podejrzewam, że juz przy 1.piętrze będzie " mamusia nóżki bolą, weź na rączki " :-D siłownia nam niepotrzebna, ale jak tak dalej pójdzie to całkiem znikniemy :-D

Dziewczynki pięknaaa waga! :))

Ja tam 'tylko' śmigam na 3 pietro... bicepsy są :)
bra - kolezanka z 4 wlasnie tak nosila coreczke, tylko bylo slychac 'mamusiu nozki bola..' a ona ..''no kochanie ostatnie pieterko sama, sama dasz rade '' ... :-D

agacio - Zosia jest cycowa i prawie nic poza mleczkiem nie je - mozolnie się uczymy, ale nam to kiepsko wychodzi:sorry2:
a co do piętra zamieszkania, to chętnie się zamienię na 1, bo ja tez śmigam na 3 i to z gondolą na ramieniu (stelaż zostaje na korytarzu). Ale już wymiękam, bo wczoraj budził mnie w nocy ból kręgosłupa:baffled:. Chyba bedę musiała zostawiac cały wózek na półpiętrze, ale boję się, że któregoś dnia go tam nie zastanę:szok:

ładnie dziewczyny karmicie swoje pociechy:-)

u nas na wizycie było ważenie- w "chorobowych "czasach juniorek dość mało przybrał, obecnie waży tylko 9,085.Kruszynka moja slodka, z gondolką to jakby ważył 30kg się wydaje:-D na szczęście piętra nie ma do pokonania,ale 11 schodków z ogrodu do wejścia(bo dom jest na górce).

reklama
Do góry