reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

wogole ja np ostatni zauwazyłam ze Tym przystopował z wyrastaniem z ubrań, był moment, ze jak ubranko przeszło cykl pranie, suszenie, prasowanie ( u mnie trwa to ok tyg) to jak zakładalam małemu i juz było za małe (i nie myslec, ze prałam albo praowalam tak gorliwie że sie skurczyło;-)) a teraz niektóre ubranka nosi juz dosć długo:-)

reklama
U ans różnie z tymi ciuchami... Z jednych wyrasta szybko, inne nosi i nosi. Niektóre bluzki ma od urodzenia i dalej w nich chodzi, ale kupione były większe. Najlepszy to jest jeden kaftanik :-D rozmiar 0-3 miesiące i ciągle dobry :) rośnie razem z Mikim :) a reszta od tego kompletu już dawno mała...
najszybciej wyrasta ze śpiochów, pajacy i spodni...

niepocieszona jestem po dzisiejszej wizycie, bo mloda przed 2 tygodnie nic nie przybrała :( wzrostu ma 70 cm, a wazy dalej 7200. niby stwierdziła, że to ok, ale miło widziec, że dziecko coraz cięższe, a tu klops... kolejna kontrola za 3 tygodnie

Kurcze trochę jestem zmartwiona wagą 7300 było równo sześć tygodni temu, dziś jest równe 7700 pediatra mówiła, że bardzo mało przybrał,:-( dostaliśmy skierowanie na morfologię po weekendzie moja mama mu pobierze jest pielęgniarką i jakoś do niej mam największe zaufanie. Lekarka mówiła, że może to być anemia ale że też kiepsko je:-(

reklama
Bra- mam nadzieję że teraz waga podskoczy a jak lekarka nic nie mówiła to chyba rzeczywiście nie masz co się martwić , będzie dobrze :*
Agacio- fajnie że babcia pobierze mu krew na pewno mniejszy stres i dla Ciebie i maluszka , i trzymam kciuki za pozytywne wyniki :tak:

Do góry