reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzrost naszych dzieci

wogole ja np ostatni zauwazyłam ze Tym przystopował z wyrastaniem z ubrań, był moment, ze jak ubranko przeszło cykl pranie, suszenie, prasowanie ( u mnie trwa to ok tyg) to jak zakładalam małemu i juz było za małe (i nie myslec, ze prałam albo praowalam tak gorliwie że sie skurczyło;-)) a teraz niektóre ubranka nosi juz dosć długo:-)

reklama
U ans różnie z tymi ciuchami... Z jednych wyrasta szybko, inne nosi i nosi. Niektóre bluzki ma od urodzenia i dalej w nich chodzi, ale kupione były większe. Najlepszy to jest jeden kaftanik :-D rozmiar 0-3 miesiące i ciągle dobry :) rośnie razem z Mikim :) a reszta od tego kompletu już dawno mała...
najszybciej wyrasta ze śpiochów, pajacy i spodni...

niepocieszona jestem po dzisiejszej wizycie, bo mloda przed 2 tygodnie nic nie przybrała :( wzrostu ma 70 cm, a wazy dalej 7200. niby stwierdziła, że to ok, ale miło widziec, że dziecko coraz cięższe, a tu klops... kolejna kontrola za 3 tygodnie

Kurcze trochę jestem zmartwiona wagą 7300 było równo sześć tygodni temu, dziś jest równe 7700 pediatra mówiła, że bardzo mało przybrał,:-( dostaliśmy skierowanie na morfologię po weekendzie moja mama mu pobierze jest pielęgniarką i jakoś do niej mam największe zaufanie. Lekarka mówiła, że może to być anemia ale że też kiepsko je:-(

reklama
Bra- mam nadzieję że teraz waga podskoczy a jak lekarka nic nie mówiła to chyba rzeczywiście nie masz co się martwić , będzie dobrze :*
Agacio- fajnie że babcia pobierze mu krew na pewno mniejszy stres i dla Ciebie i maluszka , i trzymam kciuki za pozytywne wyniki :tak:

Do góry