reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
zonka chyba przesadziła, że to waga rocznego dziecka... z tego co widzę, większość naszych dzieci tak waży. pięknie rośnie!

Też sie zdziwiłam jak mi to powiedziała :-) ale po Miki widać, że już mniej przybiera, bo teraz w ciągu miesiąca tylko 200g a jeszcze nie danwo tyle było w tydzień

zonka dziwne rzeczy mowi ta lekarka, moja lekarka jak tym miał lskończone 6 m-cy i wazył 8 kg to powiedziała, ze waga idealna jak na ten "wiek";-)

reklama
a no to prawie tak samo :-) ja gdzies czytalam ze od okolo 5 miesiaca dziecu juz nie tyja po 1kg na miesiac a po ok 0,5 kg no i moj maly faktycznie ksiazkowo te 0,5kg przybral, co lekarze to opinie jak dziecku nic nie dolega to nie ma co patrzec, czy za gruby czy za chudy

Do góry