reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Nie orientujecie się może ile takich pieluszek zabrać do szpitala ? (myślę o jednorazowych bo jak dzieciaczki będą na sali z mami to trzeba je tam poprzewijać) Zupełnie nie wiem co wziąć bo jak kiedyś rodziłam to tym wszystkim zajmował się szpital.

reklama
Wiola kurcze ja rodziłam sama niedawno (2 lata i 4 miesiące) a zagięłaś mnie tym pytaniem :baffled: kurcze sama nie wiem:no::szok: może z 10 sztuk, ale wydaje mi się że chyba mniej:eek: no ale lepiej mieć za dużo niż miało by ci zabraknąć:-);-) Jak coś zawsze mogą ci donieść:tak:

Ale dziewczyny dużo napisałyście- siedze i nadrabiam zaległości w czytaniu. Nie było mnie kilka dni, bo rodzicielka moja przyjechała:-):-) i wsparła (min. finansowo) zakup rzeczy dla malucha. Mam już dużo dużo więcej i ciesze się jak wariatka....

Xmamuśka
wysłałam ci dopiero dziś prywatną wiadomość z namiarami na mnie...mam nadzieję , ze doszła...

Xmamuśka...jezu, byłam na czarnej liście....ale wstyd:zawstydzona/y::-p:happy:

Ja też mam 2 paki tych podkładów belli.... i tak sobie myślę , czy na prześcieradło szpitalne nie warto by było położyć jakiś podkładzik, czy coś w rodzaju ceratki...aby nie pobrudzić? Czy tak wogóle się robi-co myslicie?

a co z wkładkami do stanika? Ja kupiłam canpolu jednorazowe....a na forum któryś dziwczyn co już urodziły wyczytałam , że są one niezbyt dobre bo niby lekko drapiące....a z wkładkami takimi z silikonu to jeszcze chyba poczekać...????

Hehe spokojnie Kamilala1 pociesz się tym że już Cię na niej niema ;-):-D
Do stanika wkładki używałam bella i też mam taki zamiar teraz, tych silikonowych nie używałam wcale:no::-)
A prześcieradła w moim szpitalu i tak zmieniają 2 razy dziennie więc żadnych podkładów do szpitala na prześcieradło nie kupuje :no:

reklama
a ja zakupiłam wyprawkę dla maluszka, ta co pisalam z Reala. Jest fajowa. :)
Z całą resztą poczekam jeszcze z tydzien..

Do góry