reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

CZESC KOCHANE,
TO ZNOWU JA-MIALAM NIE WCHODZIC TU DO WAS,PRZESTAC MYSLEC O DZIECKU-WTEDY PONOC SZYBCIEJ SIE MARZENIA SPELNIAJA,ALE CIAGNIE MNIE TUTAJ...COZ ZROBIC!!!
AGUTEK-TO MOZE BEDZIE MALY AGUTEK ALBO AGUTKA??
WIECIE CO, MAM TAKIE MARZENIE:ZEBY NA SWOJE 30URODZINY,JUZ W GRUDNIU(KURDE JAK TEN CZAS SZYBKO LECI I ZEGAR BIJE...),NO WIEC ZEBY SWOJE URODZINY SWIETOWAC Z MALYM SZYMALKIEM POD SERCEM!TYLKO TAKI PREZENT BYM CHCIALA!30TKA TO TAKI PRZELOMOWY OKRES I W TAKIM STANIE,STANIE"MARZEN",TAKIE MALE ,ZDROWE BOBO BYLOBY SPELNIENIEM MOICH MARZEN!
CZY TO SIE SPELNI?
JENY JAKBY BYLO FAJOWO,NIE????

reklama
I TAKI MIEC BRZUSZEK JAK NA MOJEJ FOTCE,NIE?
NO TAKI OD TERAZ(A TERAZ MAM OWU)DO GRUDNIA NIE UROSNIE,ALE TROSZKE MNIEJSZY NIE ZASZKODZI! ::)

Bogda wiem o czym mówisz, bo sama w przyszłym roku w maju kończę 30 lat i bardzo bym chciała mieć już wtedy dzieciątko, no ale narazie to jeszcze 3 dni do testu, albo do @ :(

bogda i Majka76 -wiem o czym mówicie... ja tez bym bardzo chciała taki prezencik na moje 30 urodzinki... a to już niedługo... bo w styczniu... ale wierzę że marzenia się spełniaja... i że na urodzinki każda z nas bedzie miała swoje maleństwo w objęciach lub pod serduszkiem...

Majka76-to będzie Twoja pierwsza dzidzia? bo moja tak... i dlatego jej tak bardzo oragnę... ale wiem że tan Ktoś na górze wysłucha naszych wołań... i nareszcie zostaniemy mamusiami:)

Tak, axxa pierwsza, choć jestem już po jednym poronieniu. ale jestem przekoana, że tym razem się uda i mi i Tobie i wsxystkim pozostałym forumowiczkom. :D

A ja niestety już po 30-stce bo w kwietniu skończyłam nawet 31-latek ale co tam ja sie czuję i podobno wyglądam na "25" ;D ja jestem w tej komfortowej sytuacji ,że mam już jedno dzieciątko-ale pragne tego drugiego tak samo jak wy pierwszego-i już nie mogę się doczekać kiedy będe je nosiła w swoim brzuszku.Dziewczynki ale bez załamki -napewno już niedługo wszystkie będziemy miały swoje upragnione maleństwa ;D Nasza cierpliwość i wytrwałość zostanie nagrodzona w postaci bobo ;D

reklama
Do góry