reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Dziewczynki,życzę Wam jak najszybciej bobo, żebyście na urodzinki miały bobo pod serduszkiem albo w wóziu :) Teraz to już może być tylko lepiej :)
bogda trzymam kciuki abyś w grudniu miała fasolkę w brzuniu :)

reklama
ILINKA WIELKIE DZIEKI
TAK MI SIE MARZY...
CORAZ BARDZIEJ...
ZACZYNAM SIE ZNOW NAKRECAC!-TO NIEDOBRZE

Zobaczysz bogda wszystko się ułoży. Wiesz trudno sie nie nakręcać jak się bardzo chce dzidzie i sie o nia długo stara. Jak w kobiecie odezwie się instynkt macierzyński to nic go nie zagłuszy. :)

NO WLASNIE,A PRZECIEZ CHODZI O TO ZEBY NIE MYSLEC A WTEDY NIESPODZIEWANIE JEST SIE W CIAZY...
PODOBNO!!!

No podobno tak jest. A mój mąż ostatnio tylko chodzi, przygląda mi się i uśmiecha pod nosem, nie wiem o co mu chodzi.....

Ja po weekendzie wiec moge cos tam napisac. Bogda dzieki za pozdrowienia.

wszystkim ktore maja jakiekolwiek objawy ciazy, zycze aby byla to upragniona fasolka.
te co jej pragna a nie maja objawow (ja tez sie do nich zaliczam) zycze powodzenia i szybkiego zafasolkowania

Kochane ja też jestem tuż przed 30-stką...i mam nadzieję, że w kwietniu w końcu zostanę mamusią :)
i oby nas- mamuś - było jak najwięcej ;D

DZIEWCZYNY ZEGNAM SIE Z WAMI!BO ZNOW ZACZELAM SIE NAKRECAC, A TAK PRZECIEZ NIE MOZNA!JAK WCHODZE NA FORUM TO O NICZYM INNYM NIE MYSLE,NAWET JAK WYLACZE KOMPUTER, JAK TYLKO KIEDY ZAJDE W CIAZE!WIEC NA JAKIS CZAS MNIE NIE MA I USUWAM WSZYSTKO CO SIE TYCZY DZIECI I CIAZY Z MOJEGO KOMPA!
JAK BEDE W CIAZY TO DAM ZNAC!ALE TO ZABRZMIALO!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I TZRYMAM ZA WAS KCIUKI I BEDE SIE MODLIC O WASZE,NASZE MALENSTWA TE POCZETE I TE KTORE BEDA POCZETENIEDLUGO.
PA,PA KOCHANE:)

BOGDA. TY TO MASZ RACJE. TO FORUM TAK WCIAGA. JA TEZ JAK TYLKO DORWE SIE DO KOMPA W DOMU TO SIEDZE I CZYTAM. JAK JESTEM U FACETA I MAM CZAS TO ZERKNE, ALBO SZUKAM INNYCH STRON ZWIAZANYCH Z DZIDZIA.
TO STRASZNE...CO SIE Z NAMI DZIEJE PRZEZ TO ZE NIE MAMY SWOICH FASOLEK

reklama
Witaj K_asia fajnie z tym mieszkankiem moze w koncu cos sie rozwinie w tobie,mala fasolka???????zycze tego jak najbardziej ;)

Edka witaj na FORUM ja tez mam 28lat i sie staram o fasolke,coraz wiecje nas tutaj,ale milo sie zrobilo.Pozwodzenia,abys szybko zafasolkowala ;)
pozdrawiam ;D

Do góry