reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

CZESC KOCHANE,
TO ZNOWU JA-MIALAM NIE WCHODZIC TU DO WAS,PRZESTAC MYSLEC O DZIECKU-WTEDY PONOC SZYBCIEJ SIE MARZENIA SPELNIAJA,ALE CIAGNIE MNIE TUTAJ...COZ ZROBIC!!!
AGUTEK-TO MOZE BEDZIE MALY AGUTEK ALBO AGUTKA??
WIECIE CO, MAM TAKIE MARZENIE:ZEBY NA SWOJE 30URODZINY,JUZ W GRUDNIU(KURDE JAK TEN CZAS SZYBKO LECI I ZEGAR BIJE...),NO WIEC ZEBY SWOJE URODZINY SWIETOWAC Z MALYM SZYMALKIEM POD SERCEM!TYLKO TAKI PREZENT BYM CHCIALA!30TKA TO TAKI PRZELOMOWY OKRES I W TAKIM STANIE,STANIE"MARZEN",TAKIE MALE ,ZDROWE BOBO BYLOBY SPELNIENIEM MOICH MARZEN!
CZY TO SIE SPELNI?
JENY JAKBY BYLO FAJOWO,NIE????

reklama
I TAKI MIEC BRZUSZEK JAK NA MOJEJ FOTCE,NIE?
NO TAKI OD TERAZ(A TERAZ MAM OWU)DO GRUDNIA NIE UROSNIE,ALE TROSZKE MNIEJSZY NIE ZASZKODZI! ::)

Bogda wiem o czym mówisz, bo sama w przyszłym roku w maju kończę 30 lat i bardzo bym chciała mieć już wtedy dzieciątko, no ale narazie to jeszcze 3 dni do testu, albo do @ :(

bogda i Majka76 -wiem o czym mówicie... ja tez bym bardzo chciała taki prezencik na moje 30 urodzinki... a to już niedługo... bo w styczniu... ale wierzę że marzenia się spełniaja... i że na urodzinki każda z nas bedzie miała swoje maleństwo w objęciach lub pod serduszkiem...

Majka76-to będzie Twoja pierwsza dzidzia? bo moja tak... i dlatego jej tak bardzo oragnę... ale wiem że tan Ktoś na górze wysłucha naszych wołań... i nareszcie zostaniemy mamusiami:)

Tak, axxa pierwsza, choć jestem już po jednym poronieniu. ale jestem przekoana, że tym razem się uda i mi i Tobie i wsxystkim pozostałym forumowiczkom. :D

A ja niestety już po 30-stce bo w kwietniu skończyłam nawet 31-latek ale co tam ja sie czuję i podobno wyglądam na "25" ;D ja jestem w tej komfortowej sytuacji ,że mam już jedno dzieciątko-ale pragne tego drugiego tak samo jak wy pierwszego-i już nie mogę się doczekać kiedy będe je nosiła w swoim brzuszku.Dziewczynki ale bez załamki -napewno już niedługo wszystkie będziemy miały swoje upragnione maleństwa ;D Nasza cierpliwość i wytrwałość zostanie nagrodzona w postaci bobo ;D

reklama
Do góry