reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

To uważaj co się będzie działo podczas owulacji, chyba pampers się przyda hii ;)
No ale pewno tym razem zaciażyć to już się uda, z wiesiołkiem nie ma innego wyjścia ;D

reklama
Zobaczymy..jakos baaardzo zdystansowana jestem..tu piszą dziewczęta..pół roku..rok..wiec jakoś tak sie ostatnio nastawiłam..pewnie tylko przed@ będą małe nerwy.

Ojej, aja zapomniałam kupić :( Tak mi czas zleciał,że się ni spostrzegłam :( Ciekawe czy można zacząć ten wiesiołek brać trochę póżniej??????

WITAJCIE DZIEWCZYNKI,
NIE MOGE WYTZRYMAC BEZ WAS!MIALAM SIENIE NAKRECAC,DLATEGO POSTANOWILAM ZROBIC "PRZERWE"I NIE PISAC,NIE MYSLEC,NIE NAKRECACA SIE ALE...
OD SOBOTY-CZYLI WCZORAJ-PROBUJEMY I PROBUJEMY I TAK DO CZWARTKU-ZNALAZLAM CZAS NA NAPISANIE!!! ::)
CIEKAWE CZY PO CLO COS SIE BEDZIE DZIALO-NIBY JUZ TERAZ POWINNA BYC OWU ALE JA NIC NIE CZUJE!MOZE MIMO CLO JEJ NIE MA?
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:axxa,ilinka,rusalka,agutek,lana,alek,ara,asmodis I WSZYSTKIE MAMY IPRZYSZLE MAMUSKI!
PA,

bogda dzięki za pozdrowienia :) Ja Cię też gorąco pozdrawiam i trzymam kciukasy za fasolkę ;)
Może kup sobie testy owulacyjne, to one Ci wskażą czy jest owulacja, albo mierz rano tempkę :)

Bogda fajnie ,że się odezwałaś ,brakowało nam Ciebie dziękuje za pozdrowionka i zasyłam Ci :-* Owocnych starań życzę. ;D

Axxa-dzięki bardzo za informacje o wiesiołku ,ja również w tygodniu skocze do apteki i zakupie -trzeba sobie jakoś pomóc   ;D ,bo denerwuje mnie to czekanie na boćka,to już pół roku  :mad:

reklama
bogda -dzięki za pozdrowionka... i oczekuję waszego efektu tulania...:).. a ha ja kupiłam te testu owulacyjne... a nóz pomogą... napewno nie zaszkodzą...:) to jest jakieś dwadzieścia parę złotych na allegro

a co do wiesiołka.. też warto brać ... napewno nie zaszkodzi...a może pomóc...:)
my też juz się długo staramy... ale może w końcu się uda...MUSI ..hihi

Do góry