reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Trafiłam no to forum, ponieważ bardzo chciałabym mieć dzidziusia jednak to nie takie proste jak się wydawało. To będzie moja 3 ciąża. Z zajśćiem w ciąże pierwszy raz nie było problemu. Urodziłam synka, ma 4 latka. 2 ciąże poroniłam w 6 tygodniu. Mineło 2 lata i teraz zaczeły sie problemy. Brak owulacji. Lekarz przepisał mi CLOSTILBEGYT. Czy któraś z Was to brała? Waham się czy zażyć tabletkę czy nie. Jutro mam 5 dzień cyklu, a powiem Wam, że mam różne obawy.....

Bardzo dziękuje za odpowiedz.

reklama
lausanne , witaj kochana!!
czy brac CLO?? nie moge ci odpowiedziec na to pytanie. wez poczytaj ulotkę, ewentualnie porozmawiaj z lekarzem o swoich obawach, o zagrożeniach związanych z CLO, i podejmij decyzje:co jest wazneijsze dla ciebie:czy strach żę może sie coś stac (prawdopodobieństwo raczej niewielkie, objawy niepożądane to nie jest chyba niebezpieczeństwo,bo jak odstawisz CLo,to miona) , czy to żę możesz po tych tabletkach zajść w upragnioną ciąże. życze powodzenia i dzidziusia!!

Edka trzymaj się z daleka od dr
Barbary Melaniuk. nie wiem w jakim państwowym szpitalu przyjmuje ale napewno w większości prywatnych klinik w wawie, min. w damianie
kobieta potwór, ja jak zaszłam w końcu w ciążę jeżdziłam z wawy do katowic do lekarza...
powodzenia

Dziewczynki! jak Wasze starania? u mnie kiepsko ale nózki w górze i nożyce tak jak Beacia doradziła!!! czy którejś już sie udało?

Laussanne skąd jesteś ? Musisz mieć dobrego lekarza i mu ufać.A jeśli masz watpliwości to skorzystaj z kilku porad.Napisz z jakiej miejscowości jesteś?

Witaj Laussanne na naszym forum,badz dobrej mysli a wszystko bedzie z czasem ok,musisz w to wierzyc ;)
I@nka witam ciebie rowniez na forum jak u ciebie starania?Ja jak na razie oczekuje do poniedzialku,ale cos mi sie wydaje ze nic z tego nie bedzie,poniewaz od wczoraj mam ogromne bolesci w lewym jajniku do tego plecy,siedezie i sie zamartwiam co to moze byc,bylam u lekarza,ale w tej Anglii z tym systemem to jest dziwnie,mudsze isc najpierw do ogolnego lekarza tzw. GP,on mnie przebada i postara sie pomoc jak moze,jezeli nie jest pewny to wysyla cie do specjalisty do szpitala,gdzie na wizyte czeka sie czasmi do miesiaca,nie mowic juz na inne skany i badania.Poprostu porazka,ale coz poszlam,opowiedzialam o swoim problemie i tak jak sie spodziwalam nie pomogl mi,przepisal tylko silniejsze tabletki przeciwbolowe Diclofenac sodium enteric.Czekam juz trzy tygodnie na Pelvic ultrasound scan,a wizyte dopiero mam na 17 pazdziernika,wczesniej bede w kraju i sobie wszystko zalatwie.Oczekiwanie i zycie w niewiadomej dobija mnie,juz bym chcial wiedziec co jest ze mna i czy moge miec malenstwo,a moze zemna cos jest nie tak?Glowa mnie boli od myslenia.Sorki dziewczyny ze sie wyzalam,ale mam taki podly nastuj i czuje sie fatalnie psychicznie,nie wspominajac o bolu,ktory wraca jak tylko tabletka przestaje dzialac.ojjjjjjj....... :-[
pozdrawiam ;)
mam nadziej,ze u was z humorkami lepiej,moze juz sa w posrod nas szczesliwe mamcie,wszystkim starajacym sie zycze jak naj lepszego celowania i powodzenia ;)

reklama
Apropo "nóżek do góry" ostatnio jak mi lekarz to zasugerował to zaczynam wierzyć, że to coś da... Zobaczymy!

Do góry