reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Trafiłam no to forum, ponieważ bardzo chciałabym mieć dzidziusia jednak to nie takie proste jak się wydawało. To będzie moja 3 ciąża. Z zajśćiem w ciąże pierwszy raz nie było problemu. Urodziłam synka, ma 4 latka. 2 ciąże poroniłam w 6 tygodniu. Mineło 2 lata i teraz zaczeły sie problemy. Brak owulacji. Lekarz przepisał mi CLOSTILBEGYT. Czy któraś z Was to brała? Waham się czy zażyć tabletkę czy nie. Jutro mam 5 dzień cyklu, a powiem Wam, że mam różne obawy.....

Bardzo dziękuje za odpowiedz.

reklama
lausanne , witaj kochana!!
czy brac CLO?? nie moge ci odpowiedziec na to pytanie. wez poczytaj ulotkę, ewentualnie porozmawiaj z lekarzem o swoich obawach, o zagrożeniach związanych z CLO, i podejmij decyzje:co jest wazneijsze dla ciebie:czy strach żę może sie coś stac (prawdopodobieństwo raczej niewielkie, objawy niepożądane to nie jest chyba niebezpieczeństwo,bo jak odstawisz CLo,to miona) , czy to żę możesz po tych tabletkach zajść w upragnioną ciąże. życze powodzenia i dzidziusia!!

Edka trzymaj się z daleka od dr
Barbary Melaniuk. nie wiem w jakim państwowym szpitalu przyjmuje ale napewno w większości prywatnych klinik w wawie, min. w damianie
kobieta potwór, ja jak zaszłam w końcu w ciążę jeżdziłam z wawy do katowic do lekarza...
powodzenia

Dziewczynki! jak Wasze starania? u mnie kiepsko ale nózki w górze i nożyce tak jak Beacia doradziła!!! czy którejś już sie udało?

Laussanne skąd jesteś ? Musisz mieć dobrego lekarza i mu ufać.A jeśli masz watpliwości to skorzystaj z kilku porad.Napisz z jakiej miejscowości jesteś?

Witaj Laussanne na naszym forum,badz dobrej mysli a wszystko bedzie z czasem ok,musisz w to wierzyc ;)
I@nka witam ciebie rowniez na forum jak u ciebie starania?Ja jak na razie oczekuje do poniedzialku,ale cos mi sie wydaje ze nic z tego nie bedzie,poniewaz od wczoraj mam ogromne bolesci w lewym jajniku do tego plecy,siedezie i sie zamartwiam co to moze byc,bylam u lekarza,ale w tej Anglii z tym systemem to jest dziwnie,mudsze isc najpierw do ogolnego lekarza tzw. GP,on mnie przebada i postara sie pomoc jak moze,jezeli nie jest pewny to wysyla cie do specjalisty do szpitala,gdzie na wizyte czeka sie czasmi do miesiaca,nie mowic juz na inne skany i badania.Poprostu porazka,ale coz poszlam,opowiedzialam o swoim problemie i tak jak sie spodziwalam nie pomogl mi,przepisal tylko silniejsze tabletki przeciwbolowe Diclofenac sodium enteric.Czekam juz trzy tygodnie na Pelvic ultrasound scan,a wizyte dopiero mam na 17 pazdziernika,wczesniej bede w kraju i sobie wszystko zalatwie.Oczekiwanie i zycie w niewiadomej dobija mnie,juz bym chcial wiedziec co jest ze mna i czy moge miec malenstwo,a moze zemna cos jest nie tak?Glowa mnie boli od myslenia.Sorki dziewczyny ze sie wyzalam,ale mam taki podly nastuj i czuje sie fatalnie psychicznie,nie wspominajac o bolu,ktory wraca jak tylko tabletka przestaje dzialac.ojjjjjjj....... :-[
pozdrawiam ;)
mam nadziej,ze u was z humorkami lepiej,moze juz sa w posrod nas szczesliwe mamcie,wszystkim starajacym sie zycze jak naj lepszego celowania i powodzenia ;)

reklama
Apropo "nóżek do góry" ostatnio jak mi lekarz to zasugerował to zaczynam wierzyć, że to coś da... Zobaczymy!

Do góry