reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Endometrioza a zajście w ciążę

To może ja kogoś z tej grupy pocieszę. 39 lat i pół roku starań …i to mega nieregularnych bo nie mieszkamy jeszcze razem… Na dzień dobry miałam torbiel 3*4cm, podczas starań doszła do 5*6cm… Miałam zaplanowaną laparoskopię na listopad (zostały 2 cykle) i okazało się że jestem w ciąży! Po raz pierwszy w życiu :)! Ale uwaga cysta dalej zaczęła rosnąć do 9*10cm:( wczoraj miałam punkcje ze ściąganiem treści - pół litra płynu (ale unikniemy operacji podczas ciąży)… ale dla wszystkich starających się mam nadzieję że to jakaś nadzieja … jesteśmy w końcu 13 tyg…

reklama
To może ja kogoś z tej grupy pocieszę. 39 lat i pół roku starań …i to mega nieregularnych bo nie mieszkamy jeszcze razem… Na dzień dobry miałam torbiel 3*4cm, podczas starań doszła do 5*6cm… Miałam zaplanowaną laparoskopię na listopad (zostały 2 cykle) i okazało się że jestem w ciąży! Po raz pierwszy w życiu :)! Ale uwaga cysta dalej zaczęła rosnąć do 9*10cm:( wczoraj miałam punkcje ze ściąganiem treści - pół litra płynu (ale unikniemy operacji podczas ciąży)… ale dla wszystkich starających się mam nadzieję że to jakaś nadzieja … jesteśmy w końcu 13 tyg…
Dodatkowo dodam że endometrioza podejrzewana III stopnia

Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie 😊

Do góry