reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

w oczekiwaniu na CIĄŻĘ...

Bogda dzięki za pozdrowionka :) mocno trzymam kciuki, żeby się UDAŁO!! jak najmilszych i najmocniejszych przytulanek ;)
Dziewczynki mam przeczucie,że wrzesień będzie nasz...i naszych fasoleczek :) łykamy wiesiołek, robimy teściki i przytulamy się baaaardzo mocniutko ;)
buźka dla wszystkich :)

reklama
WITAJCIE,
ILINKA,JUZ STOSOWALAM TESTY OWU,ALE MAM DLUGACHNE CYKLEI NIE UDALO MI SIE "TRAFIC"-ALE OWULACJE MAM TERAZ BO BRALAM CLO I TERAZ MAM DO CZWARTKU SIE PRZYTULAC TO MOZE SIE UDA!W SRODE IDE DO GINA ZEBY SPRAWDZIL JAK TAM MOJE JAJECZKA-CZY SA!I ZY JEST SZANSA NA TO,ZE WYNIKI PRZYTULANIA BEDA OWOCNE!OD CZWARTKU BEDE WIEC BRALA TEZ DUPHASTON!DLA EWENTUALNEGO PODTRZYMANIA CIAZY!
SZKODA,ZE NIE ZAKUPILAM SOBIE WIESIOLKA NA TEN CYKL STARAN,ALE JAK NIC NIE WYJDZIE TO NASTEPNYM RAZEM!
ALEK JA MYSLE,ZE MOZE JUZ TERAZ MAMY FASOLECZKI W SOBIE,NIE CZEKAJMY DO WRZESNIA!TAKIE MALE FASOLKI KIELKUJACE!FAJNIE BY BYLO,CO?
AXXA,DAWAJ NUR DO LOZKA I TULAJ SIE -NIE MA NA CO CZEKAC! :D
AGUTEK,A JAK U CIEBIE ZE STARANKAMI?
PA,PA

Bogda- ja też mam nadzieję, że nasze fasoleczki już sobie ślicznie kiełkują :)
Dziewczynki- bierzmy się do tulania, bo bociek sam całej roboty nie zrobi ..;)
trzymam mocno kciuki za Was kochane!!

bogda pisze:
AGUTEK,A JAK U CIEBIE ZE STARANKAMI?
PA,PA

Bogda, no cóż my na razie możemy się tylko do przygotowań psychicznych i zdrowotnych. W październiku mam ostatnią szczepionkę na żółtaczkę i do tego czasu nie wskazane jest zaciążenie, a potem to właśnie z mężem się zastanawiamy czy już, czy jeszcze troszkę odczekać do wiosny, żeby nie narażać dzidzię na stresy i dość spore moje zmęczenie podczas wyjazdów do szkoły.

Bogda-Rowniez-pozdrowienia dla Ciebie i duuużo buziaczków!Oby spełniły sie nasze marzenia!
Agutek:)-ja już widze jak TY wytrzymujesz do wiosny..achaaaa:):):):):)

reklama
Do góry