malinowelove
Fanka BB :)
Tak, nie chce rodzic akurat na ich ślubI dlatego chcesz zrobić rok przerwy w staraniach?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, nie chce rodzic akurat na ich ślubI dlatego chcesz zrobić rok przerwy w staraniach?
Doskonale CIe rozumiemMuszę wam jeszcze powiedzieć, że już wariuje... raz płacze, że tak strasznie chce dziecko i wpadam w histerie, a za kilka dni na luzie, seks, pozytywne nastawienie, uda się nam..
Nie wiem czy pisałam o tym tutaj, ale z moją koleżanką w ciaze zaszłyśmy w podobnym czasie, od terminu nas w sumie dzieliły 3tygodnie.. japierdole aż mi słabo jak sobie pomyślę że ona zaraz urodzi i nasze dzieci by się razem wychowywały, a nasza dziewczynka umarła. Ona też ma dziewczynkę. Nie czuje złości, tylko mi przykro..hmmm.. też chcę taki brzuszek ciążowy![]()
A mnie np inne dzieci w ogóle nie ruszają. Żadne małe ciuszki etc. Ale za to czasem źle znosze jak się dowiaduję o ciąży w otoczeniu. I mam żal jak komuś łatwo się udaje. Ze moe wie jaki to trud.Doskonale CIe rozumiem
Mi nadal jest ciężko patrzeć na ciężarne czy rodziny z maluchami w wózkach
Ja mam tak teraz po poronieniu i jest to chyba zwyczajna zazdrość i takie poczucie niesprawiedliwości. Jak byłam chyba dwa dni po wyjściu ze szpitala to pod blokiem płakało jakieś malutkie dziecko i ta matka już widać była zmęczona tym płaczem, ja też płakałam wówczas nad moim dzieckiem, że ono nigdy tak nie zapłacze.A mnie np inne dzieci w ogóle nie ruszają. Żadne małe ciuszki etc. Ale za to czasem źle znosze jak się dowiaduję o ciąży w otoczeniu. I mam żal jak komuś łatwo się udaje. Ze moe wie jaki to trud.
ja jestem spoad WarszawyDziewczyny a skąd jesteście tak wogole?![]()
Ja z takiej małej wiochyDziewczyny a skąd jesteście tak wogole?![]()
Od miało byćJa z takiej małej wiochyale do 12 lat mieszkam w Warszawie i raczej tak zostanie
Dziewczyny a skąd jesteście tak wogole?![]()
Z bliskich okolic WarszawyDziewczyny a skąd jesteście tak wogole?![]()