malinowelove
Fanka BB :)
I wzajemnie ja straciłam nadzieję, że się uda, ale test zrobię tak o przede mną roczna przerwa od starań, to i od testowania, to można w sumie poszaleć teraz z testami w tym miesiącutrzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wzajemnie ja straciłam nadzieję, że się uda, ale test zrobię tak o przede mną roczna przerwa od starań, to i od testowania, to można w sumie poszaleć teraz z testami w tym miesiącutrzymam kciuki
ojjj, a czemu tak?I wzajemnie ja straciłam nadzieję, że się uda, ale test zrobię tak o przede mną roczna przerwa od starań, to i od testowania, to można w sumie poszaleć teraz z testami w tym miesiącu
Z tego wynika ze Ja teraz zaszłam w 3 cyklu z metau mnie teraz będzie drugi cykl z metą. Ale ja sobie nie robię nadziei oczywiście
a wcześnej ile starań?Z tego wynika ze Ja teraz zaszłam w 3 cyklu z meta
Mamy ślub i wesele przyjaciół w przyszłym roku, na którym mam być świadkowąojjj, a czemu tak?
I dlatego chcesz zrobić rok przerwy w staraniach?Mamy ślub i wesele przyjaciół w przyszłym roku, na którym mam być świadkową
W sumie na koniec stycznia dostałam 1 okres po zabiegu- poronieniu drugi cykl już się nie hamowalismy ale w kolejnym już zaczęłam stymulację :-) i metę bo ogarnelam więcej badań tarczyce cukry kariotypy itd ;-)a wcześnej ile starań?
co to ta meta bo ja nie w temacieW sumie na koniec stycznia dostałam 1 okres po zabiegu- poronieniu drugi cykl już się nie hamowalismy ale w kolejnym już zaczęłam stymulację :-) i metę bo ogarnelam więcej badań tarczyce cukry kariotypy itd ;-)
Metforminaco to ta meta bo ja nie w temacie