olka11135
Fanka BB :)
Testuj z ranaile to już dpo?
A tak serio to chyba zależy jak na to spojrzeć. Ja generalnie wiem, że nic nie wiem
OM miałam 29.06, mam dwie aplikacje obie najpierw mówiły, że owulacja będzie 11.07 w 13dc, po wpisaniu temperatury apka flo zmieniła mi datę na 13.07 w 15dc więc według tego jestem 17dpo lub 15dpo - tylko, że to kalendarzyki, niby ten drugi na podstawie temperatury więc lepszy no ale ...
22.07 w 24dc robiłam betę i progesteron, beta <0.2, progesteron 12ng więc musiałam już być po owulacji i raczej więcej niż 1 dzień
Gdybym miała dalej patrzeć na temperature to nie wiem, może 18.07 jeszcze miałam spadek, ale to dla mnie naciągana teoria
Pozostaje czekać na niedzielę, szkoda tylko tego okresu w wakacje
Edit. Bo po tej becie test robiłam w niedzielę (24.07) i we wtorek (26.07) oba pinki strumieniowe białe jak śnieg
To jak się dowiedziałaś, ze jednak masz IO? Ja żyłam z przekonaniu ze glukoza i insulina na czczo dają potwierdzenie, ze jest ok
Ja mam na czczo okej, ale po 1h i dwóch mam syf xD
Ważę 49kg, ale faktycznie jak kiedyś ważyłam ponad 100kg to miałam otyłość brzuszną i generalnie bardzo mnie dużo kosztowało, żeby schudnąć. Ale lekarze mieli to w dupie