olka11135
Fanka BB :)
Testuj z rana ile to już dpo?
A tak serio to chyba zależy jak na to spojrzeć. Ja generalnie wiem, że nic nie wiem
OM miałam 29.06, mam dwie aplikacje obie najpierw mówiły, że owulacja będzie 11.07 w 13dc, po wpisaniu temperatury apka flo zmieniła mi datę na 13.07 w 15dc więc według tego jestem 17dpo lub 15dpo - tylko, że to kalendarzyki, niby ten drugi na podstawie temperatury więc lepszy no ale ...
22.07 w 24dc robiłam betę i progesteron, beta <0.2, progesteron 12ng więc musiałam już być po owulacji i raczej więcej niż 1 dzień
Gdybym miała dalej patrzeć na temperature to nie wiem, może 18.07 jeszcze miałam spadek, ale to dla mnie naciągana teoria no to dzisiaj dopiero 10dpo
Pozostaje czekać na niedzielę, szkoda tylko tego okresu w wakacje
Edit. Bo po tej becie test robiłam w niedzielę (24.07) i we wtorek (26.07) oba pinki strumieniowe białe jak śnieg
To jak się dowiedziałaś, ze jednak masz IO? Ja żyłam z przekonaniu ze glukoza i insulina na czczo dają potwierdzenie, ze jest ok
Ja mam na czczo okej, ale po 1h i dwóch mam syf xD
Ważę 49kg, ale faktycznie jak kiedyś ważyłam ponad 100kg to miałam otyłość brzuszną i generalnie bardzo mnie dużo kosztowało, żeby schudnąć. Ale lekarze mieli to w dupie nie wiem jak poza, ale w Polsce nie polecam być grubą osobą bo każdy problem ma się rozwiązać jak schudniesz, ładnie np. u mnie z przerośniętymi migdałkami (oczywiście nic, a nic one nie schudły )