reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Hmm nie wiem czy już w 10dpo bym odstawiła leki. Masz takie zalecenia?

U mnie dziś 14dpo - temperatura ani nie spadła ani nie wzrosła 🤦🏼‍♀️
Ja dziś też 14 dpo. Ani okresu, ani cionszy. Wczoraj poszłam nawet pobiegać, by coś ruszyło😛 a na okres zbiera mnie od tygodnia i zebrać nie może. Mam nadzieję, że do jutra w końcu przyjdzie.

reklama
Kurcze, i to jest chyba najbardziej frustrujące, bo gdyby wyszło coś nie tak, to wówczas można coś naprawić.
@Nel331, a badałaś IO? Chodzi o wskaźnik HOMA , stosunek insuliny do glukozy na czczo. IO też znacznie obniża jakość komórki jajowej i utrudnia zajście w ciążę.

Kurcze, i to jest chyba najbardziej frustrujące, bo gdyby wyszło coś nie tak, to wówczas można coś naprawić.
A badałaś IO? Chodzi o wskaźnik HOMA , stosunek insuliny do glukozy na czczo. IO też znacznie obniża jakość komórki jajowej i utrudnia zajście w ciążę.
Wskaźnik homa mam 1.
Wszystko reszta jest ok tylko ta immunologia 🤷‍♀️ Ale wole chyba jeszcze posprawdzać co mogę. Chociaż już któryś cykl mam takie bole jajników i podbrzusza, myśle ze endometrioza welcome back

Wskaźnik homa mam 1.
Wszystko reszta jest ok tylko ta immunologia 🤷‍♀️ Ale wole chyba jeszcze posprawdzać co mogę. Chociaż już któryś cykl mam takie bole jajników i podbrzusza, myśle ze endometrioza welcome back
Wskaźnik homa to jedno, ale warto też krzywą cukrową i insulinową trzypunktowa zrobić, bo czasem homa, czyli wartości na czczo są ok, a dopiero po obciążeniu glukozą wychodzi problem:)

Wskaźnik homa to jedno, ale warto też krzywą cukrową i insulinową trzypunktowa zrobić, bo czasem homa, czyli wartości na czczo są ok, a dopiero po obciążeniu glukozą wychodzi problem:)
Tez myślałam o tej krzywej, ale jakoś nie mogę się zebrać. To mogę zrobić obojętnie w jakim dc ?

reklama
Do góry