reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ok, jak zadzwonię do lekarza to mam powiedzieć, ze chce skierowanie na krzywa ?
Mam nadzieje, ze ta mieszkanka tych leków nie wpłynie jakoś na ten wynik
Nie wiem czy Ci da tak po prostu... ja chyba prosilam 3 lekarzy i mowili ze jak mam homa ok to nie ma potrzeby. Ale probuj koniecznie

reklama
Testujesz? Czaem jeden dzień robi różnicę :)

Tak, jak jest się 7-12dpo to robi. Ja wczoraj byłam 13dpo - oczywiście nie potwierdzone monitoringiem, no ale. Nie czuję się w ogóle ani na okres ani na ciąże. Dupka odstawiłam w sobotę. Ogólnie raczej już nie chcę tej ciąży bo się boję, że późna implantacja skończy się CP. W grudniu też tak było, pozytywny test musiałam mieć jakieś 12-15dpo i skończyło jak się skończyło. Jeszcze jakbym miała jakieś dziwne testy, bolały mnie cycki czy coś, to spoko. No ale mnie tylko od wczoraj wieczorem brzuch boli jak na okres, ale też dużo mniej niż zwykle. Flo mi pokazuje, że okres powinien być jutro, wiem że czasem temperatura spada w dniu okresu, ja mam też dużo stresu więc poczekam. Jak nie spadnie temperatura i nie przyjdzie okres to w weekend zrobię test i pojadę na betę i proga - beta raczej na 100% będzie znowu negatywna, ale progesteron mi przynajmniej powie czy jestem bliżej okresu, niż dalej

Tez myślałam o tej krzywej, ale jakoś nie mogę się zebrać. To mogę zrobić obojętnie w jakim dc ?
Krzywa jeste mega ważna .. obecny lekarz w klinice niepodlosci w związku z tym ze mam super wyniki (inne) zlecił to i mowi ze z wielka doza prawdopodobieństwa moje porażki - poronienia są wynikiem niestabilnego cukru/insuliny... wyszła mi hiperglikemia relatywna , Io i szczerze po mecie nie mam zjazdów nie śpię popołudniami i liczę ze może teraz mi to pomoże ..

Krzywa jeste mega ważna .. obecny lekarz w klinice niepodlosci w związku z tym ze mam super wyniki (inne) zlecił to i mowi ze z wielka doza prawdopodobieństwa moje porażki - poronienia są wynikiem niestabilnego cukru/insuliny... wyszła mi hiperglikemia relatywna , Io i szczerze po mecie nie mam zjazdów nie śpię popołudniami i liczę ze może teraz mi to pomoże ..
u mnie też wszytskie wyniki były ok, ale w krzywej z oznaczeniem glukozy i insuliny wyszły kwiatki

reklama
Tak Wam sie wczoraj nazalilam na ta mete, dzis mam pierwszy dzień od miesiaca, gdzie faktycznie juz nie czuje sie tak grubo. Ale wczoraj poruszlam sie troche, weszlam na orbitrek, poszlam na rower. Zjadlam wlasnie kolacje przyjazna IO. No i bylam w kiblu xD mam nadzieje, ze teraz powoli organizm wroci do normy.
Btw mam juz przedokresowe plamienie, pewnie dziś lub jutro sie rozkręci. NO SAD REACTIONS PLEASE XD

Do góry