reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Witam się w 10dc, który sobie sama wyliczyłam, ale na 99% dobrze. Test biały.
Okres mam niby mieć w poniedziałek ale już nie mam sensu testowac, trzeba jakoś powiedzieć staremu, bo wczoraj sam przypominał mi, ze dziś zastrzyk. I mówił, ze jest dumny ze mnie… ta. Bo nie wie ze to wszystko do D…

Witam się w 10dc, który sobie sama wyliczyłam, ale na 99% dobrze. Test biały.
Okres mam niby mieć w poniedziałek ale już nie mam sensu testowac, trzeba jakoś powiedzieć staremu, bo wczoraj sam przypominał mi, ze dziś zastrzyk. I mówił, ze jest dumny ze mnie… ta. Bo nie wie ze to wszystko do D…
A nie czasem 10dpo ??

U mnie juz 5 dzień@, prawie czysto... dzisiaj mają przyjść paski owu, będę ścigać się z czasem o pik🤣🙃🤪 szkoda mi poświęcić ten cykl, ale mąż konczy urlop, a musi nas jeszcze podrzucić na wakacje do dziadków i wrócić, smuteczek, szkoda ze w sloiczku plemników nie mozna nadać i ich sobie zaaplikować samemu w domu 🤣🤣🤣

reklama
Hmm nie wiem czy już w 10dpo bym odstawiła leki. Masz takie zalecenia?

U mnie dziś 14dpo - temperatura ani nie spadła ani nie wzrosła 🤦🏼‍♀️
w zaleceniach mam accofil od pozytywnej bety lub 4 dni od owu do 12 tyg ciąży.
Acard od owulacji do 12 tyg
No i od pozytywnej bety encorton.
Także ja to rozumiem tak, ze ciąży nie ma to leki odstawiam i za miesiąc znów od nowa… nie mam na co liczyć już 10 dpo.
Robiłaś test albo betę ?

Do góry