reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
U mnie juz 5 dzień@, prawie czysto... dzisiaj mają przyjść paski owu, będę ścigać się z czasem o pik🤣🙃🤪 szkoda mi poświęcić ten cykl, ale mąż konczy urlop, a musi nas jeszcze podrzucić na wakacje do dziadków i wrócić, smuteczek, szkoda ze w sloiczku plemników nie mozna nadać i ich sobie zaaplikować samemu w domu 🤣🤣🤣
Strzykawka i zamrozić 😁

A ja mam bialo na majtach, jak jutro nie będzie @, to zrobię jeszcze raz test, chyba ze dzisiaj się rozkreci, bo mam intensywny dzien przed sobą... No pierwszy raz mam tak, że w dniu spodziewanej @ mam plamienie brązowe i koniec imprezy. Zawsze było u mnie książkowo z @, nie miałam żadnych problemów, ja nawet nie mam tak bolących miesiączek, no elegancko wręcz bym powiedziała.

Człowiek zaczął się starać o bobo i masz, jakiś wyskok z plamieniem i tyle w temacie. Zestresowałam sie nawet tym, bo to dla mnie totalnie nowość, a 35 lat na karku. A idź pan z takim cyrkiem 😑

Dobra. Robi mi się coraz ciężej na sercu, myśle, ze mój „profesjonalny make up” zaraz trafi szlag. Ale trzeba się zebrać do kupy. Powiedzcie mi, rok temu robiłam hormony itp. Które warto powtórzyć w 3dc ?
W 3 dc najlepiej zbadać Estradiol,LH, FSH, Prolaktyna, Testosteron

reklama
Do góry