reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Witam się po urlopie i w trakcie przeprowadzki, więc głowa zupełnie gdzie indziej.

Spojrzałam dzisiaj na kalendarzyk i teoretycznie jutro powinna być owu 😅🤞 ale że nie mam czasu się w siebie wsłuchiwać w tym cyklu to nic nie czuję i nie wiem jak będzie czy będzie 😅 monitoringu też nie mam, więc ten cykl na żywioł.

Mało tego szykują się awanse w mojej pracy i nie wiem jak to będzie z dalszymi staraniami.

Gratulacje dla Wszystkich które przez ten czas mojej nieobecności zaciążyły 😍
Trzymam kciuki za resztę✊

Ola doczytałam o testach z action, miałam, nie polecam. Tak jak Tobie po czasie i rozebraniu 😅😂🙈 wyszła kreska testowa.

kurde ja se teraz siedze z lapem na kanapie i mówię że jakieś cyce mam wielkie i Stary oczywiście "w ciąży jesteś" tak, tak :D
Hahaha 😂 widzisz przynajmniej stary ma powody do jeszcze większego zachwytu. Ja dziś chodziłam bez stanika. Po pierwsze za ciepło po drugie zaczęły mnie trochę boleć wiec myślę sobie uwolnię je. Stary wchodzi do pokoju patrzy i mówi:” oooo balony na wolności” 😂😂😂😂 a niech sie cieszą te nasze chłopaki 😂😂

Hahaha 😂 widzisz przynajmniej stary ma powody do jeszcze większego zachwytu. Ja dziś chodziłam bez stanika. Po pierwsze za ciepło po drugie zaczęły mnie trochę boleć wiec myślę sobie uwolnię je. Stary wchodzi do pokoju patrzy i mówi:” oooo balony na wolności” 😂😂😂😂 a niech sie cieszą te nasze chłopaki 😂😂
Taaak, do tego już widzę ten jego wzrok i zachowanie, zanosi się na trzonowanie xD

reklama
Do góry