Calineczka92
Fanka BB :)
Ja teżJak któraś z was będzie zakładała wątek sierpionowy to jestem chętna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJak któraś z was będzie zakładała wątek sierpionowy to jestem chętna
Będzie watek sierpniowy dziewczyny, ale to na sam koniec lipca bo jak zrobimy teraz to część pojdzie na drugi watek i dziewczyny ktore testuja na koniec będą tu same
Ja dziś wypiorę białe. Jutro ubiorę, może szybciej przyjdzie @ co na weekend będę miała więcej spokojuPotwierdzam, jeśli chcecie wywolac okres trzeba założyć biale gacie
kurde ja se teraz siedze z lapem na kanapie i mówię że jakieś cyce mam wielkie i Stary oczywiście "w ciąży jesteś" tak, takJa dziś wypiorę białe. Jutro ubiorę, może szybciej przyjdzie @ co na weekend będę miała więcej spokoju
Hahaha widzisz przynajmniej stary ma powody do jeszcze większego zachwytu. Ja dziś chodziłam bez stanika. Po pierwsze za ciepło po drugie zaczęły mnie trochę boleć wiec myślę sobie uwolnię je. Stary wchodzi do pokoju patrzy i mówi:” oooo balony na wolności” a niech sie cieszą te nasze chłopakikurde ja se teraz siedze z lapem na kanapie i mówię że jakieś cyce mam wielkie i Stary oczywiście "w ciąży jesteś" tak, tak
Taaak, do tego już widzę ten jego wzrok i zachowanie, zanosi się na trzonowanie xDHahaha widzisz przynajmniej stary ma powody do jeszcze większego zachwytu. Ja dziś chodziłam bez stanika. Po pierwsze za ciepło po drugie zaczęły mnie trochę boleć wiec myślę sobie uwolnię je. Stary wchodzi do pokoju patrzy i mówi:” oooo balony na wolności” a niech sie cieszą te nasze chłopaki
Dopiero drugi, ale jak to ja.. napalona jak dzik na szyszki Dokładnie.. lata zabezpieczania a tu pfff nie tak łatwoW sierpniu będą u nas dwie soczyste kreseczki )
Który to będzie Twój cykl ? Ja go czuje się jak dziecko we mgle ,a niby dorosła baba po ciul się tyle lat zabezpieczać jak to nie takie hop siup